Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FB BIG PROBLEM

82 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.01.2011. u 20:01

Ćao poz , kako je , loše je znam , počela škola xD

Imam problem sa FB-om znači dopisujem se sa likom i kroz dva dana mi opet počne otvarati to isto , tako i sa zidom neko mi nešto napiše , nakon 7 sati mi pokaže,nekad kaže stranica nije pronađena, tako i notifikacije ko pomogne biće boba..

Gledo sam i u opcijama , popravim nakon 2min opet isto..

Spammeri odbijte

Evo slika:

kada je uredu ovako

Uploaded with ImageShack.us

Later :

Uploaded with ImageShack.us

Pratite sat
To je problem čitavog Facebook-a. Ja sam to primjetio od uvođenja novog izgleda profila. Isto tako kad se dopisuješ sa nekim, pa odjednom je offline, pa online i tako šara. I sa postovima na zidu je isto.Npr. meni je prije 10-15 dana prikazao postove na zidu od 2009. godine, kad su mi čestitali rođendan.
LaquE je napisao/la:
To je problem čitavog Facebook-a. Ja sam to primjetio od uvođenja novog izgleda profila. Isto tako kad se dopisuješ sa nekim, pa odjednom je offline, pa online i tako šara. I sa postovima na zidu je isto.Npr. meni je prije 10-15 dana prikazao postove na zidu od 2009. godine, kad su mi čestitali rođendan.
Al' ovo samo na ovom profilu , napravio maksuz novi profil i sve normalno , niđe veze. :$
nameek je napisao/la:
Al' ovo samo na ovom profilu , napravio maksuz novi profil i sve normalno , niđe veze. :$
A neznam brate, znam da se svi žale na svakakve probleme odkako je došao novi izgled profila. Vidim da si već gore napisao da si probao popraviti problem u postavkama, ali mislim da to nećeš moći tako popraviti. Sačekaj par dana i vidi oće li se pojavljivati taj problem opet, ako ti do tada ne dođe novi problem :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.