Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SVI PROCITATI!

105 pregleda · 12 odgovora · otvorena 24.01.2011. u 16:08

Pozdrav!

Molim sve clanove gamers.ba portala koji su na facebook-u u grupi koju sam naveo da izadju!

Jer je netko usao u grupu i psuje islam!

Ova tema nije nacionalizam niti ima takvu namjenu pa molim administraciju da ne brise temu!
Brate nek psuje komu brani,svak ce odgovarati za svoja djela .
BR1cK je napisao/la:
Slazem se

ali ako je vec netko u grupi time i podrzava to psovanje!
zato neka izadje
BR1cK je napisao/la:
Pametno moje malo
ADzI je napisao/la:
Slazem se

ali ako je vec netko u grupi time i podrzava to psovanje!
zato neka izadje
taj ti njap nikad nece izaci,samo cete nervirati bezzzz
iskuliraj
roflmao, pa prijaviš grupu, zamoliš nadležne fb-a da je obrišu i ćao, kakve koristi imaš od toga što samo izađeš iz nje ?
elt je napisao/la:
roflmao, pa prijaviš grupu, zamoliš nadležne fb-a da je obrišu i ćao, kakve koristi imaš od toga što samo izađeš iz nje ?
Jao komentara krize

Shvatas ti.. grupa je prijavljena od najmanje 50.000 ljudi al dok to facebook ne izbrise ko je vec u njoj neka izadje jer ako si u grupi podrazvas to..
Nisi trebao dizati temu jer se uvijek nadje neki pametnjakovic koji pocne sa nacionalistickim prepirkama.
Cuj dig'o temu radi ovoga, pa kome god smeta, izaci ce sam iz te grupe kad vidi sta pisu tamo, kao da su svi ti clanovi grupe ovde sa gba, nema ih ni 100 sa gba a ti jauces odma, kome smeta, izaci ce, ili ignorisati...
J**** mi se zivo sta lik psuje i sta radi svako ce odgovarat za svoje a taj tip sta psuje kladim se da nema vise od 14godina
kao sto rece kolega,svako ce odgovarat za "svoja" djela..
a to nisu nacionalisti kad kazes nacionalisti to bi trebao biti kompliment!! Nacionalizam znaci voliti svoju zemlju i postovati druge nacije..Ovo nisu nacionalisti ovo su maloumnici koji pojma nemaju o zivotu..( ni ja nisam nista bolji od njih) al bar volim svoju zemlju i kolko' tolko' "postujem" druge vjere zemlje i ostalo ;) tako da jarane relax :D
Tema je postavljena samo da kazem da je ovo neka bila grupa normalna dok nije provaljena i sad se pisu razne psovke.. itd..

Ja sam digo temu da bih rekao jer pola nas ne gleda svaki dan grupu na fb u koju udjes mozda neko nije znao da je provaljena grupa!

I eto neka tih 100 clanova kaze 4 svojih prijatelja i sve tako moze se nesto uradi ti..

I ne pisi te vise sto si digo sto si ovo sto si ono!
nemoj te se nervirati zbog nekog derista koji nema 7 godina ovako ga je otac ucio. ovo je njegov obraz vodom se sve moze oprati samo obraz ne moze.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.