Pozdrav
Nakon diskusije sa nekim likom u njegovoj galeriji (nazalost ne sjecam se ko je u pitanju) oko jedne slike gdje je "varao" ostale postovanjem jedne slike gdje on ima internet boli glava. To mi je zasmetalo te sam mu ukazao na to,a on je brisao moj komentar. Malo sam bio ostar na rijecima (nista pretjerano) je i be sastavio
te nakon nekog vremena vidim ban.
Ban je bio na 30 dana gdje je razlog stajao vise od 4 opomene...kontam se odakle mi 4 opomene kada prije toga nisam imao ni jednu....Reko ko ga .... nije mi stalo da se zajebajem i piem zalbu, Sve bi to bilo zaboravljeno da danas nisam u porukama vidio ovo:
Opomena! admin 22.12.10 17:41:29
Opomena! admin 22.12.10 17:41:27
Opomena! admin 22.12.10 17:41:26
WTF ??!
Ko vam vodi ovaj sajt/forum ? Neko dijete ili ?
EDIT: - Primijetimo li ubuduce svakakva prozivanja na komentarima, psovke, vrijeđanja - bilo sta, kaznjavamo sa banom na 1-2 sedmice (u zavisnosti o tome o cemu se radi)
Znaci ja sam dobio 4 sedmice ?
Fino vi napredujete...ovde dodjem povremeno da vidim ima li sta zanimljivo a ovako definitivno odbijate clanove!
Nakon diskusije sa nekim likom u njegovoj galeriji (nazalost ne sjecam se ko je u pitanju) oko jedne slike gdje je "varao" ostale postovanjem jedne slike gdje on ima internet boli glava. To mi je zasmetalo te sam mu ukazao na to,a on je brisao moj komentar. Malo sam bio ostar na rijecima (nista pretjerano) je i be sastavio
te nakon nekog vremena vidim ban. Ban je bio na 30 dana gdje je razlog stajao vise od 4 opomene...kontam se odakle mi 4 opomene kada prije toga nisam imao ni jednu....Reko ko ga .... nije mi stalo da se zajebajem i piem zalbu, Sve bi to bilo zaboravljeno da danas nisam u porukama vidio ovo:
Opomena! admin 22.12.10 17:41:29
Opomena! admin 22.12.10 17:41:26
WTF ??!
Ko vam vodi ovaj sajt/forum ? Neko dijete ili ?
EDIT: - Primijetimo li ubuduce svakakva prozivanja na komentarima, psovke, vrijeđanja - bilo sta, kaznjavamo sa banom na 1-2 sedmice (u zavisnosti o tome o cemu se radi)
Znaci ja sam dobio 4 sedmice ?
Fino vi napredujete...ovde dodjem povremeno da vidim ima li sta zanimljivo a ovako definitivno odbijate clanove!