Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD: Black Ops [Help]

91 pregled · 12 odgovora · otvorena 20.01.2011. u 11:29

Pozdrav svima !

Imam problem, kada udjem u igru sve normalno ide sve do Menu-a i izaberem "Campaing", nakon toga New. itd.Kada krene da ispriča onaj kratki "Story" u onoj je**ckoj sobi.Nakon toga mi se samo pojavi Kursor i iza njega Crni Ekra.Ne mogu nikako izići osim (CTRL+ALT+DEL).I kada gasim proces piše "not respond.".

Napomena: Nisam imao nikakvi greški tokom instalacije,drugim krackom sam pokušao ali mislim da su isti.

Kako fixat ovo ?

---------------------------------------------------------------------------------------

Spameri zaobiđite, Zamolio bih admine da ne brišu temu sve dok neko neostavi konkrentan odgovor iza sebe.
Znam to se i meni dešavalo 2 put rr komp pa onda će ti moći moraš makar 35 sec čekati.
Update DirectX na najnoviju verziju,probaj compatibility mod na Servise Pack 3 stavit.
http://segmentnext.com/2010/11/09/call-of-duty-black-ops-crashes-freezes-errors-sound-fixes/
Riješenja za COD:BO probleme:http://segmentnext.com/2010/11/09/call-of-duty-black-ops-crashes-freezes-errors-sound-fixes/
GL :)
Tarik:

resetovao sam PC 4,5 puta ^^ Cekao sam i 1o minuta. Ali zablokira i cursor nemogu nikuda.

TAU: Windows mi je 7. Šta pokušavaš sa tim reci ? sta trebam skinuti
Mislim da sam imo isti problem sa cod 5. Znaci moras cekati da bi ti se sklonio taj crni ekran, e sad to zavisi od tvog kompa. Mozes li navesti konfiguraciju? To bi isto trebo srediti neki update kao patch ili crack.
aDReNaLiN je napisao/la:
Mislim da sam imo isti problem sa cod 5. Znaci moras cekati da bi ti se sklonio taj crni ekran, e sad to zavisi od tvog kompa. Mozes li navesti konfiguraciju? To bi isto trebo srediti neki update kao patch ili crack.
ATI RADEON HD 4670
RAM: 2 GB Dual
Procesor: 3.2 gHZ

nedami se dalje da navodim.
Mislim da je ovo dovoljno da podrzi BlackOps
Twistter je napisao/la:
ATI RADEON HD 4670
RAM: 2 GB Dual
Procesor: 3.2 gHZ

nedami se dalje da navodim.
Mislim da je ovo dovoljno da podrzi BlackOps
Cpu ti je overclockan i to nije Core2Duo, vec je DualCore i to ti pravi probleme u navedenoj igri. Igru ako pokrenes igrat' ces sa velikim lag-om i nervirat ce te uzasno. Znam to iz iskustva, ne probavaj nista dalje
R0x0r je napisao/la:
Cpu ti je overclockan i to nije Core2Duo, vec je DualCore i to ti pravi probleme u navedenoj igri. Igru ako pokrenes igrat' ces sa velikim lag-om i nervirat ce te uzasno. Znam to iz iskustva, ne probavaj nista dalje
Da li je igra jača po konfiguraciji od COD : Modern Warfire 2?
Twistter je napisao/la:
Da li je igra jača po konfiguraciji od COD : Modern Warfire 2?
Jest puno jača i zahtjevnija
R0x0r je napisao/la:
Jest puno jača i zahtjevnija
možeš li ovdije napisati zahtijev konfiguracije za igru ? da nehrljam po netu, ako ti se da
Twistter je napisao/la:
možeš li ovdije napisati zahtijev konfiguracije za igru ? da nehrljam po netu, ako ti se da
Core2Duo E6800 2.6 GHz, ali ako hoces bez laga trebas imati min 2.8 GHz, 2GB RAM, nVidia 8600GT.
www.canyourunit.com covjece
A eto sta ti je rec treyrach, debili su zajebali cod 3, cod 5 i evo i ovaj sada.. Ovdje je najveca greska prezahtijevna konfiguracija.
a debila, ljudi moji. fkt. ne kužim levate ove. bkt pokretao sam i GTA IV

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.