Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOTR triologija

354 pregleda · 14 odgovora · otvorena 11.04.2004. u 22:38

Da li itko zali za krajem Lord of the Ring triologije; Je li itko procitao knjige?
ne zalim i nisam procitao knjige sta ti ima bit zao kad imas wc3
wc3 je prica za sebe, po meni on ima cak bolju pricu od LOTR serijala ali nije tema o tome, samo me zanima malo ima li ovdje ljubitelja dobre knjige
u karijeri nisam jos knjige procito, radje pogledam film a Lord of the rings je tako dobar da mi se neda gledati
citao sam sva tri djela LOTRA, Hobita I Silmarilion. Tolkien je majstor, njegove su mni knjege sa Zlocinom i Kaznom naj knjige u zivotu koje sam citao i koje su me skroz "uvukle u sebe"
Re:
--------------------------------------
citao sam sva tri djela LOTRA, Hobita I Silmarilion. Tolkien je majstor, njegove su mni knjege sa Zlocinom i Kaznom naj knjige u zivotu koje sam citao i koje su me skroz "uvukle u sebe"

i ja sam sve citao ... steta sto samo filmovi nisu sve kao po knjizi ... jer da jesu film b
Steta sto filmovi nisu onako opsirni po prici kao knjige ali to je ustvari neizvedivo, meni su knjige puno bolje od filmova jer stvarno "uvlace u sebe"
Jedino se u filmovima bolje mogu docarati scene borbi, za to im svaka cast...
A sto se tice Tolkiena on je covjek manijak, jeste vidjeli ona vilenjacka pisma i ostalo sta je tip sve smislio
Za svaku pohvalu
Jedina triologija koju sam procito... a da je tako bolesno dobra kome bolan nece biti zao, oni filmovi su sranje kako su knjige lude... hehe barem za onog ko je procitao
Re:
Jedina triologija koju sam procito... a da je tako bolesno dobra kome bolan nece biti zao, oni filmovi su sranje kako su knjige lude... hehe barem za onog ko je procitao
Ma slazem se u potpunosti s tobom osim u vezi sa scenama borbe... Tu knjiga puno zaostaje za filmovima, ali u svemu ostalom je za 10

Nema govora efekti, borbe, likovi, priroda i sve ostalo je extra... ali fali dosta price i toga, al da se film na 10 dijlova pravio ne bih opet moglo stati
heh a ja se vec dugo nakanjujem da procitam to samo nikako da sve uskladim... inace volim da citam te tako knjige vezane za abnormalne pojave i paralelne svjetove... filmove sam gledao i super su ali je opce poznato da su bolje knjige po kojima su filmovi radjeni... inace takvim me sferama vuku RPG ovi iz mladjih dana ...
Procitao sam dosta knjiga epske fantastike ali nijedna nije ni blizu LOTR .
Knjiga je savrsenstvo kada samo pogledas to da je on stvorio citav jedan svet i doba netreba nista vise pricati a pogotovo u opisima i ostalo .
ko nije procitao SSilmaralion predlozio bi mu a posle njega neka odma procita i gospodara ponovo ako ga vec nije zato sto je ta knjiga vezana za gospodara odnosno ona je predhodnica njega i tu se obasnjava nastanak toga sveta i sve ostalo kao sto su rase ljudi, vilenjaka
nastanak mracne stane i jos mnogo ....
nisam ni procitao nit mi je zao nit bi mi bilo zao da sam procitao
Re:
nisam ni procitao nit mi je zao nit bi mi bilo zao da sam procitao
Spammer...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.