Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Radni sto [Design]

445 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.01.2011. u 19:34

Pozdrav svima,

stari sponzorise radni sto,a moje je da napravim dizajn..Posto nisam bas kreativan sto se toga tice,molio bih nekoga ko ima vremena da razmislja i da napravi dizajn,nebitno paint,photoshop ili slicno...Znaci moze svasta da radi,jer ce sto biti od metalnih sipki dole,a sipke se mogu savijati znaci svakakvih kreacija moze da bude...ali drzati se osnova..3 ladice,tastatura i mis na izvlacenje ispod,komp. sa strane..Ciji sto bude najinteresantniji,dobije ove bodove  ...Hvala

niste dali nista korektno sto sam trazio
ev nesto sto sam nasao na googl-u

Ovako je kod mene brate,ako hočeš tačne dimenzije ti mogu dati , ispod ovoga ima mjesto za centralnu i štampać:

MIREEEE je napisao/la:
Ovako je kod mene brate,ako hočeš tačne dimenzije ti mogu dati , ispod ovoga ima mjesto za centralnu i štampać:

kako jako.
sta cemu dimenzije:
kupi jedan dobar trosjed , dvosjed i fotelju iii neam vise 8-)

brate koja podloga  meni lici na Razer Couch Control
brick je napisao/la:
kako jako.
sta cemu dimenzije:
kupi jedan dobar trosjed , dvosjed i fotelju iii neam vise 8-)

brate koja podloga  meni lici na Razer Couch Control
Ma jok brate kakav razer to je shit , ovo je Pamuk touch control
E pa mi javi iz ove kolekcije mozes 100% naci nesto za sebe .. Pozzz....:)
MIREEEE je napisao/la:

hahahahahahahahaha

ovaj stol je po meni vrh dovoljno je velak lijep ima mjesta 

Linije su kakve takve su,neravne,neparalelne ali sam pozurio jer sam imao neku ideju,uglavnom imas osnovu pa odluci 
oko ladica i ovoga svega bi isle metalne/zeljezne osnove(sipke).
Ja ljudi mọi stolova da srce pukne od smijeha hehe....Mire tvoj stol je rulz ;)
HAHHAHAHAHHAHAH Idol si mi jesi ocm znaci trazi dizajn za radni stol AHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH placem
posaljem ti cener kr mogul se samo druziti stobom
Nema se tu šta filozofirat .... odeš u npr Ećo kompani , pošto imaju najbolji dizajnerski namještaj u BiH , tu qpiš sto kakav ti se sviđa ,svako ima svoj ukus ..... prije toga izmjeriš dimenzije da vidiš može li stat , i to je to , a komp može stat na svaki sto ....
stari posto si iz Prijedora, odeš u Krupu u "Šumarija" ili " Krupa Šume", Grmeč tako nekako ide naziv. ljudi prave predobro
meni su radili krevet i regal.Mislim predobro samo im das dimenzije.Dizajn ce ispasti predobar ! Jednostavno biras oblike ljudi rade u 16. GL 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.