Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako napraviti CFG

141 pregled · 8 odgovora · otvorena 13.01.2011. u 11:16

Kako da napravim svoj vlastiti cfg da namjestim kako meni odgovara i da kad udjem u cs da kucam exec savremenko.
i da taj cfg sto sam ja pravio da se automatski pokrene.

HVala !
Odeš u option i podesiš šta hoćeš. Onda u konzolu kucaš writecfg imecfga i ono će ti se save. Odeš u config.cfg i na kraj dodaš exec imeconfiga.cfg

GL
Imaš dva načina pravljenja cfg-a.
Prvi način je taj da kad uđeš u counter odeš u options i podesiš sve što ti treba.
Drugi način jeste da napišeš u notpadu ono što hoćeš te to pastiraš u cfg.A do cfg-a ćeš doć tako što ideš .[Desni klik na ikonu counter < Propiters < Find Target < Cssstrike < Config < Open with notpade i pastiraš ono što hoćeš ]
Ovako bi najlakše bilo

www.google.ba skineš nečiji config npr kucaš walle.cfg i skineš ga stavis u Program Files/Valve/Cstrike
spasiš pod imenom kakvim hoćeš i na kraju .cfg npr
ares.cfg

otvoriš ga preko notepad-a imaš tamo sve opcije sve ono što želiš da promjeniš i spasiš kako sam ti rekao kad uđeš u kanter kucaš exec imekonfiga.cfg (npr ares.cfg) i ono ti prebaci sve opcije

Ja znam da ti samo jedna opcija neće raditi ako je upišeš u config a to je cl_observecrosshair 0 uvijek je 1 i kad hoćeš da igraš stalno moraš ukucat 0 ako već želiš :)

Eto pozz
Imaš opciju "Traži" pa malo search po forumu, naći ćeš sigurno, koliko puta se pisalo o tome.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.