Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

HAHAHAHAHAHAHAH

215 pregleda · 15 odgovora · otvorena 13.01.2011. u 00:52

HAHAHAHAHAHAHAH
Jedino ako oces da ja uploadujem setup od mog rockstar club-a (oko 3-4mb)pa da ti dam link radi 100% !
BhBoy je napisao/la:
jel ti to odma izbaci kad pokrenes program ?
da cim otvoriom RGSC na bilo koji nacin preko starta ili program files , desktopa odma mi ovo izbaci ,,
Ovaj sto mi je dao patch hvala ali vec sam skidao taj patch i onda kad mi izbrise RGSC gta izbacuje druge errore ..
Pa jednostavno preskočiš instalaciju . lol ?

TWISTTER je napisao/la:
Pa jednostavno preskočiš instalaciju . lol ?

bravo za tebe gta4 se mora pokrenuti sa RGSC
znaci to se mora install mora
Headmyster je napisao/la:
Pogresno,nije obavezan RGSC jer postoji RAZOR crack i s njim kad krekujes onda ti rgsc ne treba,uglavnom evo upload sam ti setup od mog RGSC pa probaj,ako nemogne naci cu ti link od tog RAZOR crack-a .Citiraj me kad zavrsis

http://jump.fm/DAEAE
znaci tu imas kad otvoris ovaj link imas 11 novih linkova,klikni na svaki i skini svaki fajl (nisu puno mb) i instaliraj i javi mi !
Darda je napisao/la:
Pogresno,nije obavezan RGSC jer postoji RAZOR crack i s njim kad krekujes onda ti rgsc ne treba,uglavnom evo upload sam ti setup od mog RGSC pa probaj,ako nemogne naci cu ti link od tog RAZOR crack-a .Citiraj me kad zavrsis

http://jump.fm/DAEAE
znaci tu imas kad otvoris ovaj link imas 11 novih linkova,klikni na svaki i skini svaki fajl (nisu puno mb) i instaliraj i javi mi !
nista kume ne radi opet je***a
de da probamo taj crack
Headmyster je napisao/la:
kako sam ja onda uspio preskočiti instalaciju

nevjerujem da moras to instal. pregledaj jos po netu !

askaj malo
TWISTTER je napisao/la:
kako sam ja onda uspio preskočiti instalaciju

nevjerujem da moras to instal. pregledaj jos po netu !

askaj malo
Vidi brate,moze se preskocit al se onda treba krekovati sa razor-ovim crackom i onda ce radit a ovako samo da preskocis sa obicnim krekom nema teoretske sanse da ce radit
Darda je napisao/la:
Vidi brate,moze se preskocit al se onda treba krekovati sa razor-ovim crackom i onda ce radit a ovako samo da preskocis sa obicnim krekom nema teoretske sanse da ce radit
lijepo nađe razov crack. daj ba koliko oćeš krekova po netu. samo jos sto google nije renam uzeo u crack .'
e nemoj je ni instalirat al ako preskocis instalaciju morat ces je krekovati sa razorovim krekom ako preskocis instalaciju a ne krekujes sa razorovim krekom vec sa obicnim sigurno nece raditi !!!!!
Rješenje
Poslo na PM
BR1cK je napisao/la:
Poslo na PM
to lave pomoga si

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.