Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 fps / Pod Bot !?

73 pregleda · 4 odgovora · otvorena 11.01.2011. u 18:44

Kao prvo pozz gameri,eh ovako imam dva pitanja za vas :

1.Ovaj da vas pitam kolko' bi max mogao nabit fps na mojoj kaltačini evo konf: Proccesor 3.0 Ghz,Ram: 1GB ddr2,Grafa: geForce 6600 512mb ? znaci sa frapsom sam gledao i nabije 60 fps i to mu je izgleda kapak..!?

2. Skinuo sam neke "Pod Bot-ove" sa neta,eh sta kucam u konzolu kad hocu da smanjim difficult botova? znaci kod ovih botova mora bit prefiks pb_ kad se kuca u konzolu!?

eto ako ima neko da mi pomogne bilo bi najs ;) :P
pozz...
ti sa takom konfom komotno max mozes nabit 100/101, a to uvezi frapsa, to je FPS po kome on snima a ne FPS od cs ja mislim, jer kad gledas taj movie, ocita je razlika, i vidi se da malo trokira 9-)

a u vezi botova. . . http://www.filefront.com/4094862/zbots.zip/
skini ove ZBOTOVE i kucas u konzolu sa prefiksom bott_
jednostavni su za instalirat i za koristenje

pozz
Momak ti je dobro rekao.Konfiguracija tvog kompjutera može komotno izgurati fps 101 da kuca.A kada upališ fraps da snima on automatski snima sa fps-om od 60 jer je to normalan fps za njegovo korištenje.
1. Fps u CS-u i fps u frapsu nije isti. Ako želiš da vidiš koliki ti fps najviše može da bude u CS-u, ukucaš "developer 1";"fps_max 1000" i naravno da vidiš koliki ti je fps "net_graph 3". Btw nebitno koliko ti tu bude fps, ako bude više od 100 nije dobro. Jer meni je bilo negdje oko 300, jest' da su se meci bukvalno lijepili, ali krećeš se usporeno i drama je čudno.

Što se tiče fps-a u Frapsu, njega možeš podesiti u opcijama datog programa.

2. "bot_difficulty"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.