Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Beverly skillz

134 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.01.2011. u 09:21

Zelio bih da vam predstavim portal-kombat beverly skillz

Pomozite graffiti sceni u Sarajevu da ojaca.

http://www.portalkombat.com.ba/
nice & clean.
Pa da ste normalni radili bi grafite na papirima ili na nekim velikim površinama koje ne smetaju nikome a ne na kućama, zgradama, vozovima itd.
Sad sam gledao slike i zanima me sto radite grafite po novim zgradama i jos nekim kucama

sto ne radite grafite po rusevinama i mjestima gdje nikom nece smetat?
Gafit je umjetnost, treba sve bombat, kuce, zgrade, vlakove sve.... svaka cast, samo naprijed. ;)
TitaniuM je napisao/la:
Pa da ste normalni radili bi grafite na papirima ili na nekim velikim površinama koje ne smetaju nikome a ne na kućama, zgradama, vozovima itd.
Gdje ces to rec' , edituj dok ti se ljudi nisu poceli smijat.
Da nema zgrada,kuca,vozova itd. nebi grafiti bili ono sto jesu.
Radis teg na legali ili kru , u vecini slucajeva teg a bombin' uvjek kru.
Danas se (po meni) vise cjene pisovi u yardu, nego legale.

I da, ovaj pk sto ste vi fola napravili - nigdje veze.
Daj vise slika, i nemoj ovakav redoslijed pravit.
Hvala tjao.
To vam je suviše ludo što radite po kućama i zgradama.Moji jarani rade graffite na papirima dok se ne uštele, al nevjerujem da će to raditi tamo gdje ljudima smeta
BENQ7R0N je napisao/la:
Gdje ces to rec' , edituj dok ti se ljudi nisu poceli smijat.
Da nema zgrada,kuca,vozova itd. nebi grafiti bili ono sto jesu.
Radis teg na legali ili kru , u vecini slucajeva teg a bombin' uvjek kru.
Danas se (po meni) vise cjene pisovi u yardu, nego legale.

I da, ovaj pk sto ste vi fola napravili - nigdje veze.
Daj vise slika, i nemoj ovakav redoslijed pravit.
Hvala tjao.
Ovo nisam ja pravio, vec ewo.

@gore iznad..
Bolje da crtamo po novim zgradama, nego da idemo po utakmicama, da se opijamo i bijemo jedni druge.
TRANEONE je napisao/la:
Ovo nisam ja pravio, vec ewo.

@gore iznad..
Bolje da crtamo po novim zgradama, nego da idemo po utakmicama, da se opijamo i bijemo jedni druge.
A što nisi naš'o neki drugi primjer? Meni je to isto. Ha ti šar'o po tuđem vlasništvu ha se ti opij'o, isto ti je.
LaquE je napisao/la:
Gafit je umjetnost, treba sve bombat, kuce, zgrade, vlakove sve.... svaka cast, samo naprijed. ;)
Potpisujem :)
TitaniuM je napisao/la:
A što nisi naš'o neki drugi primjer? Meni je to isto. Ha ti šar'o po tuđem vlasništvu ha se ti opij'o, isto ti je.
Isto?
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sarajevo-ubojstvo-mladica-nema-nacionalnu-pozadinu.html

"U Lepenici kod Kiseljaka pokopan je 17-godišnji Denis Mrnjavac. Učenika Katoličkog školskog centra u Sarajevu prije tri dana u tramvaju su pretukla i nožem izbola trojica Bošnjaka."
Jos primjera koliko oces..
Koga mi ubijamo? Izrazavamo nezadovoljstvo, brate nema se posla, a kamol' para.
Al čuj "što crtate po zgradama vozovima kućama" omg ? Dal' bi grafiti bili to što jesu da se ne crta po gore navedenim ?
Meni je licno zid ljepsi kada na njemu vidim lijep grafit u 100 boja ! Vi ostali mozete srat kako to ne valja itd. !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.