Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ZALOSNO

1.088 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.11.2006. u 09:18

E ovako :

kao prvo uskoro ce na ovom forumu biti potreban i jedan forum za chitere jer je takvih vec puno !

Ja ne znam gdje je otisla gamers scena BH ... Vjerovatni u MUSKI SPOLNI ORGAN zbog maloumnika koji chitaju i dan i noc !

PS Arena,CSBIH 1.5,LOL-bilo je to dobro vrijeme !

Snimljen je i demo neki ali mi se stvarno ne da uplodovati .... debil nije vrijedan truda !

Ovog sam retarda jutros provalio i mozete me banovati sa g.ba,shamarati raditi sta ocete samo
znam da cu njemu nogice polomiti :

http://www.gamers.ba/profil.php?id=4010

http://www.slibe.com/publicimage/7501b425-_s_assault0000_J/

http://www.slibe.com/publicimage/3f7cf396-_s_assault0003_J/

Demo mi mrsko upload !

ovo je samo jedan na stotine retardosa koji se nalaze i na ovom forumu !

PS Dje su Csbih 1.5,Arena,LOL ... bilo je to dobro vrijeme
sve je u uredu
ali nevidim na kojem serveru i samo su njih dvojica

a drugo:
mogu i ja napraviti u lan-u server i staviti nick "4m1r^" i sa nekim se dogovoriti da napise : hajd mi poslji cit i evo ti [email uklonjen] mail pa mi send ...

?

Zadnji edit: 15.11.06 u 10:02:49

ne mora znacit da je to on , i meni su prije neki dan uzeli nick na iliji lik pobi sve redom s mojim nickom ... ja na epn igram kad tamo naki dere... moze bit da je on a i ne mora bit , ae peace
cold_metal je napisao/la:
ne mora znacit da je to on , i meni su prije neki dan uzeli nick na iliji lik pobi sve redom s mojim nickom ... ja na epn igram kad tamo naki dere... moze bit da je on a i ne mora bit , ae peace

mene su prije neki likovi dodavali na msn i stasta pricali..
i neko mi je stalino slao slike sa mojim nickom na mail,a na tim slikama svasta je bilo...

mozda je citer al ja ga nebranim ...
ja sam takvim naso koliko god oces nobs a kad na lanu igraju nemaju blage OMG
CITERIIII
Ma triba ban do kraja na g.ba otic mu kuci polomit noge, razbit mu komp, je**t mu sve po redu i nazad kuci...

Ma sve su to dica 13-14 godina k u r c e se nesto po serverima a u pola ih radi aim bot wh....

Ja neznam zasto se zivcirat (na nas malo starije mislim) jbte kupi jednom steam i uzivaj, a chitera na nasim serverima ce uvik bit! Admina je malo... udjem nekad na lol,epn pa chiter na chiteru!

Nije sad da nesto hvalim server al' TEOLOVI serveri imaju najmanje chiter-a najvise admina, nema psovke...
Koga jednom uhvate sa chitom nema mu oprostaja taj nick vise tu ne igra a ne kao na ostalim serverima... dok jodan admin bana nekog chitera za to znaju svi ostali i nema mu vise spasa. vidim ti igraci koje vise nemogu na teol karaju vam epn, lol i ostale servere!

Ja sam se kanio cs skroz.

Ti 4m1re ako zelis malo odmorit zivce mogu ti dat da igras svoj steam acc.

Pozdrav ekipi....
RuLf0rg je napisao/la:
ja sam takvim naso koliko god oces nobs a kad na lanu igraju nemaju blage OMG
CITERIIII

Ti se nemas sta obracat na ovu temu.. i ti si uhvacen sa cheatom.
covjek iz istog sela ko i ti i jos ga nisi prebio amire ccc

udri burazeru
4m1r^ je napisao/la:
ovako ! demo sam snimo al mi uopste nije bitno ocel ko braniti retarda , jedino znam da cu mu ja nogice polomiti !
balavac jedan mrtvi .... ovdje po g.ba glumi nekog mozga

http://www.slibe.com/image/f4653858-_s_assault0000_J/

ma jarane nemoj se nervirat beze pusti debila
Mafl je napisao/la:
covjek iz istog sela ko i ti i jos ga nisi prebio amire ccc

udri burazeru

e stvarno ste postali dosadni ... Gracanica (selo,suma,zabit,***u iza nogu) sta vec niste rekli da je ja sam odatle i meni je tu okey ... Ako sam seljak neka sam , coban neka sam .... samo prestanite smarati !
ama neam ja nista protiv tebe drug ni protiv gracanice

FORCA ZVIJEZDA
a sto te to cudi amire? svaki dan uleti neko dijete od 10-11 godina upali cit stavi nick od nekog poznatog gamera i igra...nemoj se beze nervirat jer nema koristi od toga...
Fakat ste vise dosadni sa tim ko je sa sela, ko je iz grada, bolan shvatite da je i sarajevo jedno veliko selo i karina naspram 95% evropskih gradova, stoga pls prestanite se furati...

Mirzu nam otela tama...

Zadnji edit: 15.11.06 u 12:05:36

hahahhaha pa zar on zna i sa citom hahaha
queLL je napisao/la:
hahahhaha pa zar on zna i sa citom hahaha

slabo

al glavno je da frajer fura nick mirzoni ... ovaj presto igrat a kad sazna polomi ga bezze
4m1r^ je napisao/la:
slabo

al glavno je da frajer fura nick mirzoni ... ovaj presto igrat a kad sazna polomi ga bezze

ja ga pitam, sto krades liku nick, kaze on je prestao igrati csa, pa ga ja zamolio za taj nick
godfather je napisao/la:
Fakat ste vise dosadni sa tim ko je sa sela, ko je iz grada, bolan shvatite da je i sarajevo jedno veliko selo i karina naspram 95% evropskih gradova, stoga pls prestanite se furati...

Mirzu nam otela tama...

bravo , nema rasparve , sva bih je selo veselo , a citheri ma goni ih u qrac...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.