Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Povecati browsing speed [TuT]

154 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.01.2011. u 01:44

Nakon malo pauze evo me opet :D
Ovo je jedan nacin kako da se poveca browsing speed...
U nekim slucajevima cak se poveca i download speed...
Evo kako:
Skinite ovaj file sa ovog linka
http://www.half-open.com/Half-open_limit_fix_4.2.exe
Kad ga skinete onda ga otvorite i vidjecete na dnu "New Limit" i u box ispod upisite broj 100 i za kraj stisnite "Add to tcpip.sys" i to je to....
Kao sto vidite tude mozete da vratite stare postavke pritiskom na "Restore original file"..
Radi na svim windowsima...
U slucaju da vas windows ili PC nema half limit sindrom ovaj program ce prilikom pokretanja da vam to javi...
Uzivajte u jacem browsingu :D
laž
Ne skidajte, pokušava uvalit' keylogger il' ti ga RAT server.
Skino, instalirao i sta cu sad ?
Seksanna je napisao/la:
Ne skidajte, pokušava uvalit' keylogger il' ti ga RAT server. :r
Koliko vidis stranica je official i ako hoces metni ga na online scanner i vidi jel ima virusa!
Nisam ja napravio taj program...
Program je napravljen da koristi sav moguci bandwith koji imate,to jest jaci browsing speed i brze ucitavanje stranica...
Ovo je svaki debil mogao ovakav design da napravi, zatim ovi Google Ads kao melem za oči, domena .com par maraka itd.

Dalje, u headeru programa nema ikonice.

- Uostalom, skidajte.
AlienzZ je napisao/la:
Skino, instalirao i sta cu sad ?
Nista,kao sto sam reko ako ti se nesvidja ili ti nije povecao nista samo opet pokreni program i stisni Restore original files i to je to...
Ne uspjeva kod onih koji imaju od ISP-a max speed to jest da imaju na raspolaganju sav banwith sto im ISP pruza
Seksanna je napisao/la:
Ovo je svaki debil mogao ovakav design da napravi, zatim ovi Google Ads kao melem za oči, domena .com par maraka itd.

Dalje, u headeru programa nema ikonice.

- Uostalom, skidajte.
Program je cist:

http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/System-Utilities/Half-Open-Limit-Fix.shtml

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.