Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] tareekDesigns

246 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.01.2011. u 21:23

Sretan božić (=

Bussines card design; ( GRAPHIC )

----

LG television ; xperia 10 big wallpaper; ( GRAPHIC )

----

Web design for smartiphone company; ( WEB )

----

Sistem ocijenjivanja;

Tutorialz ;

Uploaded with ;
Imageshack.us
Slike.hr

Btw:
http://www.google.com ; tu možete naći radove koje sam ripov'o [H]

na prvi pogled nice

Najs !
Ovaj logo rip , pa bolan budala bi skontala da je ripovano pogledaj bussines card ni na šta neliči ,bolje uradi nešto svoje pa nek i nevalja prvi put pa postepeno uči i usavršavaj se,a ne ovako :(

Evo ti pravo objašnjenje za ovo...

1.Bussines card se može tako fino uraditi, a ti si samo neki text stavio, i ne liči na bussines card..
2.Logo 99.99% sam siguran da nije tvoj, ali hajd' neka je pošto nemam dokaza..
3.Ovaj neki wall ovo na monitoru i to si fino lijepo maznuo ideju od Songy-a.
4.Web dizajn isto, ako si ga ti radio, što nisi cjeli postavio jbt? :S

Eto toliko..
Fazon je što nije ovdje tvoje ništa,jedino text.

1. ne ripuj radove
2. pokusaj napraviti nesto svoje makar da i ne valja dobit ces vise zvjezdica za trud
3. Bussines card bezveze, logo ripovan
4. Web design i moze proci mada je vrlo moguce da si ga ripovo
5. wall smjesan cuj tv i mob, ko bi to stavio na comp ? e i da,
nisi ugasio tv !
Dao bih ti , ali necu posle moci danima da spavam i da na miru sedim i zivim. Znas li zasto ? Grizt' ce me savest pa nemogu ...
A da znas da postoji samo senka od ove zvezdice a da nema zvezdice e to bi ti dao ...
A i pocet cu davati to jer ne zasluzujete ni ovu Sivu zvjezdicu vec samo njenu senku ...

Sta se svi furate na to Design ...
Koji ti je nick TARIKOWNED tako nesto .....
[PIC] tarikowned
Pic tema kako ti ide nick ...
Kad budes imao svoj Design Portfolio i radio za pare e tad mozes staviti Design ili Designs.
O radovima da i ne pricam ...

Bussines card ocajno ...
Poslat cu ti par Tutoriala ako hoces kako se pravi Bussines Card ...

Logo ...
Cinema 4D ili Autodesk 3D Studio Max a ti ni neznas da to postoji ... Zato BIH ....

Mislio sam BURN in HELL

Logo ti je skoro isti kao Eldinov ! Pokusaj nesto po svojoj ideji, a ne da krades tudje radove ! Web design nije los, ali mogao bi biti malo bolji...

Ovj daio "New Partners" pozadinu teksta si mogao jos malo da zatamnis !!

Hvala. Uzivaj
o0pS je napisao/la:
Dao bih ti , ali necu posle moci danima da spavam i da na miru sedim i zivim. Znas li zasto ? Grizt' ce me savest pa nemogu ...
A da znas da postoji samo senka od ove zvezdice a da nema zvezdice e to bi ti dao ...
A i pocet cu davati to jer ne zasluzujete ni ovu Sivu zvjezdicu vec samo njenu senku ...

Sta se svi furate na to Design ...
Koji ti je nick TARIKOWNED tako nesto .....
[PIC] tarikowned
Pic tema kako ti ide nick ...
Kad budes imao svoj Design Portfolio i radio za pare e tad mozes staviti Design ili Designs.
O radovima da i ne pricam ...

Bussines card ocajno ...
Poslat cu ti par Tutoriala ako hoces kako se pravi Bussines Card ...

Logo ...
Cinema 4D ili Autodesk 3D Studio Max a ti ni neznas da to postoji ... Zato BIH ....

Mislio sam BURN in HELL
sve rečeno.

uradio si na 2. radu samo 2 place i navodno " svoj logo " .

Poslije oniliko ripova misliš da ti neko može pomoći i vjerovati da su to tvoji radovi ?

so ?
Taj logo sam vidio davno na DeviantARTu ali se nikako ne mogu sjetit' tko ga je uradio.

@o0ps

Ovaj 3D efekat se moze lagano postici u Illustratoru.

@tareek

Ako volis ovo radit' (dizajn), samo nastavi i na najgore kritike (ako se ovo mogu nazvati kritike) gledaj kao najbolje prijatelje jer ce te samo oni uputiti u pravom smjeru.

Citaj i gledaj tutove, vise truda i ne moras svaki rad postavljati... Vjezbaj par mjeseci i nakon toga uradi nekoliko 'eksperimenata', malo se zabavi i postavi da vidimo.

Pogledaj još jednom svoje radove i prestani normalan narod morit' svojim nenormalno kvalitetnim radovima.

Wtf dude?
Furaš sam sebe ovdje, uzmi sebi malo vremena i nauči par caka u photoshopu umjesto da prikazuješ ove failove od radova.

Još si stavio ovog pedera u web design

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.