Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

d

331 pregled · 20 odgovora · otvorena 06.01.2011. u 23:35

Ovako: Oslabila ti je napojna bili je nekoliko tema o tome i lijepo je receno Napojna j**i ga.
Kupis novu
Njihove cijene se krecu od 10 - 40 pa mozda i vise.

Edit: Imao sam isti problem otisao kod majstora kaze napojna crkla. I reko sta cu daadnem mu 40 km evo ova 2 godine sluzi dobro
reoN1 je napisao/la:
Ovako: Oslabila ti je napojna bili je nekoliko tema o tome i lijepo je receno Napojna j**i ga.
Kupis novu

Edit: Imao sam isti problem otisao kod majstora kaze napojna crkla. I reko sta cu daadnem mu 40 km evo ova 2 godine sluzi dobro
grohotom se nasmija, napojne se krecu od 10-40km ?
Skini HWMonitor, instaliraj i reci nam kolika ti je temperatura procesora. Ako se procesor ne pregrijava onda jeste napojna.
browNe je napisao/la:
grohotom se nasmija, napojne se krecu od 10-40km ?
JE**M TI KU**C VIDI NA PIKU , Nece uzimat citavo kuciste sa napojnom
reoN1 je napisao/la:
edituj dok neko od šefova nije vidio. sto ces djabe pusit bananu

@

sad cu skinut ovo sranje ^^

edit; NC, 48*C temperatura, kolika treba biti ?
reoN1 je napisao/la:
kakav sad citav procesor?

btw ma ja j**o te pik ,pogledaj kvalitetu napojnih i sve ce ti biti jasno? Mislim ako se razumijes, ako ne ....
browNe je napisao/la:

btw ma ja j**o te pik ,pogledaj kvalitetu napojnih i sve ce ti biti jasno? Mislim ako se razumijes, ako ne ....
Kakav procesor znas li citat?
i btw : napisao sam od 10 - do 40 pa i vise
reoN1 je napisao/la:
Kakav procesor znas li citat?
i btw : napisao sam od 10 - do 40 pa i vise
Joj boze dragi napisao si : "nece sad valjda uzimati citav procesor", a dole se vidi da si editovao. Kume nisam glup..

E, ali 10-40km pa i vise? nadji mi za 40 km dobru napojnu popusim ti ku**c.

btw nemoj me vise citirat dodje mi da se bacim kroz prozor
cntr je napisao/la:
edituj dok neko od šefova nije vidio. sto ces djabe pusit bananu :D

@

Tolika treba da bude pred opterecenjem. Ocisti cooler od procesora.
browNe je napisao/la:
Joj boze dragi napisao si : "nece sad valjda uzimati citav procesor", a dole se vidi da si editovao. Kume nisam glup..

E, ali 10-40km pa i vise? nadji mi za 40 km dobru napojnu popusim ti ku**c.

btw nemoj me vise citirat dodje mi da se bacim kroz prozor :r
Ima ovih nekvalitetnih za cvaju uzet :)

Ja sam uzeo prije jedno 4 godine za 30 marona neku napojnu(slican problem imao kao ovaj gore), i dan danas sluzi :)
Sllucaj 1. Sometimes this can be caused by an overheating situation. Itunes, RealPlayer, Windows Media player, etc. require a lot of processing power to decompress and decode music files, which can cause the processor or hard drive to get hot.
If your CPU is running at over 60 degrees (C) you might be at risk of burning it out. Some systems shut down automatically when the temperature reaches an unsafe level. Every few weeks I open my system unit and clean the fins on the heat sink that sits under the CPU. When they collect dust it restricts the airflow and prevents proper cooling. You can use a can of compressed air (look at your local office supply store) or an old toothbrush. I just did that on my system and the CPU temperature dropped by ten degrees!
Download the freeSpeedFan utility and it will tell you the temperature at which your CPU and hard drives are running.

Slucaj 2.
There's a setting buried in Windows XP that tells your computer to restart when a system error occurs. If you turn off that option, you may solve your automatic reboot problem.
Click Start, then open Control Panel
Click Performance and Maintenance
Click System
Click on the Advanced Tab
Click Settings in the Startup and Recovery section
Uncheck Automatically Restart in the System failure section
Note that this may prevent the system from restarting, but it can also mask the true problem. As an alternative to this measure, consider what has recently changed on your system. If you have installed new hardware or software, remove it and see if the annoying restart persists. Sometimes downloading the latest driver software from the manufacturer's website will fix hardware incompatibility problems that cause restarts.
Imam isti problem vec 2 mjeseca . Prvo sam mislio da je do sistema pa sam formatirao komp , ali opet isto .. Onda sam skidao nove drivere za grafu , mislio sam da je do graficke .. Sve sam pokusavao sto sam znao .. Temperatura procesora ne prelazi 40 stepeni ..
reoN1 je napisao/la:
Kupis novu
;)

Edit: Imao sam isti problem otisao kod majstora kaze napojna crkla. I reko sta cu daadnem mu 40 km evo ova 2 godine sluzi dobro ;)
Treba ti dat neku medalju za tu glupoću.
cntr je napisao/la:
edituj dok neko od šefova nije vidio. sto ces djabe pusit bananu

@

temperatura je normalna, moze se tolaerisati do 70C.

dalje kakav ti je ostatak
konfe , koja ti je napojna ? (citaj;obavezno me citiraj)

ja mislim da ti je napajanje otislo.

citiraj me
prijatelju napojna ti otisla 90%,preporucam ti ili da vidis ima neko od frendova pa da isprobate(ja vazda 2-3 za rezerve imam xD) ili kupi novu i zamijeni jer moze svakakva sranja radi toga bit (crkla mi grafa jednom a platio je 150€ :( )
care...isti problem sam imao i sve sam mjenjao , tamo vamo...kad sam otvorio komp ostao sam zaprepasten sta je prasine bilo u coolerimo...fino ako nemas kompersor da ispuses uzmes usisivac i isišeš svu prasinu sto ima vjeruj mi to stvara velike problemes vima...mislim da ces tako da rjesis stvar...znaci prasina ti gusi comp i sam se ugasi da nebi rikno ^^

probaj vidjet ces radi...
wxn je napisao/la:
Imam isti problem vec 2 mjeseca . Prvo sam mislio da je do sistema pa sam formatirao komp , ali opet isto .. Onda sam skidao nove drivere za grafu , mislio sam da je do graficke .. Sve sam pokusavao sto sam znao .. Temperatura procesora ne prelazi 40 stepeni .. :(
izvadi ako imas vise ploca ram-a jednu pa pust vidi oce se restart pa drugu pa trecu pa tako sve ih izmjenjaj da vidis da nije koja ploca corupt ako imas samo jednu plocu ram-a nadji kod druga kakvu pa vidi kako ce ti comp raditi

ne vjerujem da je napojna ali provjeri
browNe je napisao/la:

ja kupio centralnu sa napojnom za 50ak km i radi bez problema vec 2 godine :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.