Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 35 bodova

Left 4 Dead 2

139 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.01.2011. u 19:37

Znaci, dos'o iz skole, sjeo za komp, instalir'o navedenu igru, krekovo, pokrenuo, prodju reklame, taman da se izbaci start menu Engine Error : Could not load libary client.

Reinstall ne pomaze, znaci da napomenem IGRICA JE KREKOVANA !

Ovo je 2 cd koji sam uzeo, isti slucaj, znaci nije do cd-a.

Ko pomogne, ev' ovo malo bodova, i unaprijed hvala

I jos, samo da pitam, jel' potreban steam za ovu igricu ? Ili kako ?

PS : Rijeseno, instalir'o patch, medjutim, pokrenem igricu, prodju reklame, freez na loadingu i izbaci me iz igre :/

Dao sam liku bodove, iz razloga sto se potrudio, a inace, nijedan od ponudjenih odgovora nije rezultovao rijesenjem ovog problema 
Ne treba ti steam da bi igrao L4D2 .. Ja sam je igrao bez steama , medjutim ja sam skinuo igru sa torrenta .. Nadji novi crack , instaliraj najnoviji patch , instaliraj najnoviji standlone patch , i radit ce ti ...

Uradi sve ovo sto sam ti napisao i radit ce ti 100 % jer sam i ja imao isti problem 
Rješenje
Koji OS koristis ?

Frend mi je pričao kako neke verzije LFD ne mogu na XP
pa kaže da je imao 2. OS i na w7 igrao.Pokušaj tako ako želiš.

Znaci neke verzije su samo comp sa w7.ali jos ispropaj sa drugim crackom utf. fileom i td.

GL
brate moj tebi je crack bugovan... moras skinut novi crack .. trazi po googleu, najbolje da skines torent, ali it nmg dat link ... (warez)

gl
ELECTROSTYLE je napisao/la:
brate moj tebi je crack bugovan... moras skinut novi crack .. trazi po googleu, najbolje da skines torent, ali it nmg dat link ... (warez)

gl
Pa postoji PM 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.