Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba PUBLIC

215 pregleda · 14 odgovora · otvorena 03.01.2011. u 19:56

Pozdrav.

Od nedavno sam poceo da igram na PUBBLIC-u pre mozda jedno 3-4 dana.

Sve super ja krenuo graditi skor na nick-u

o0pS## i bio 41 i bilo mi milo super sve.

Maloprije udjem na server kad ono neki kenY, mirofa, i Vedo na serveru " " admini

Ja sa kenijem jer ga znam (barem ga znam preko msn-a) i ja mu kazem
KENIIII
on kaze Da reci molim u tom smislu

ja nista ono iz sale kazem
nista vallah samo da ti kazem da te volim <3
i posle nekoliko sekundi BANNOVAN.

Ja ponovo udjem na Server kad ono pitam sto me bannate ( i to pitam na team say@) i ono ponovo ja ne znam u cemu je problem/

udjem ponovo i pitam zasto me bannujete

mirofa kaze ne mori i ja napisao OK

TOLIKO JE I BILO I PONOVO BAN ....

zasto
Moras imati dokaz , sliku ili barem tekst iz konzole , ovako nista administracija ne moze uraditi
neam nikakav SS
ako se slucajno snima DEMO Automatski onda imam dokaz !
Bez dokaza niko ništa neće uraditi.

Što je i logično.
brate znas da te nebi ja nikad banovao jer kad sam te pitao reci il vec sta sam ti rekao poslje toga sam otisao na msn i bio sam afk trazio sam 5 igraca da igramo cw jer sam u netu ... a ko te banovao to neznam jer nisam vidio eto toliko od mene :D
pa ima administracija log file servera i moze vidjeti sta je ko pisao, ko ga je banovao i zbog cega
Tako sam se i ja zalio i opomenu dobio. Toliko o administraciji
Slicna situacija neki dan, poce neka svadjica (nesto bezze) izmedju igraca i admina, admin (pretpostavljam 15- god), poce od igraca praviti rakete, slapovati, tako 5x, ja kazem nesto u smislu wooow jesi faca, a on meni udari kick (slikao sam sve, samo sam izgubio slike tokom foramata kompa :/)
nikako mi se ne svidja administracija servera, iako je server sam po sebi ok
šta ba slika je*la vas slika.....

eto momak napisao i opširno opisao problem bezveze onako

je li vas to stid priznati da imate administrativnih problema...pa se vadite na dokaz
J*b'o vas vaš dokaz, šta ste toliko zapeli za dokaz? A i ovaj Kenny što kaže da nije vidio ko ga je banovao laže i samo želi da svoju guzicu sačuva.

Ne bih da se miješam u posao administracije ali zar za "morenje" ide ban?

btw. Ako ti je glupo igrati na serveru na kome ne smiješ na admin say ništa napisati dođi na ProGaming bit ćeš visoko poštovan.
reLo je napisao/la:
J*b'o vas vaš dokaz, šta ste toliko zapeli za dokaz? A i ovaj Kenny što kaže da nije vidio ko ga je banovao laže i samo želi da svoju guzicu sačuva.

btw. Ako ti je glupo igrati na serveru na kome ne smiješ na admin say ništa napisati dođi na ProGaming bit ćeš visoko poštovan.
Đe si progaming ?

Pogledat' ću u logovima ko te je banovao (:

Daj mi ip skinut' ću ti ban
reLo je napisao/la:

AHAHAAHAHAHAHA, mogul' i ja doć da me se štuje ?
reLo je napisao/la:

+1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.