Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

ebuddy ili mig33

127 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.01.2011. u 08:57

treba mi mig ili ebuddy za samsung gt s5230 star.. vec sam nasao nekoliko verzija za ovaj mob ali nece da mi otvori, pise "unsupported file type"..:(
chuckie je napisao/la:
mig33 ftw
procitaj ponovo..
Et send sam ti sa oficijalne stranice od mig33-a, pogledao sam listu mobitela koji podrzavaju mig33 i nasao sam tvoj za svaki mob ima download, pa ako ti ovo ne bude radilo nece ti nista. :)
zAAAh1r je napisao/la:
Et send sam ti sa oficijalne stranice od mig33-a, pogledao sam listu mobitela koji podrzavaju mig33 i nasao sam tvoj za svaki mob ima download, pa ako ti ovo ne bude radilo nece ti nista. :)
nece ni ovo.. odustajem..
Pa brate moraš sa moba da skidaš , kad uđeš na mob internet ukucaj getjar.com stranicu, i s nje skini mig33 il ebuddy... I kod mene je samsung s8300 i nisam mogao nikako drugačije nego sa getjara :D
Pa skineš mig33 (definitivno najbolji) sa oficijalne stranice. Ukucaš u pretraživaču na mobitelu "mig33.com" i tuda skineš.
Da ti prvo objasnim.Nemoguće je skinuti mig33 ili ebuddy preko računara, pa ga installirati na mobitel, jer se svaki sistemski fajl razlikuje jedan od drugog, za samsung,nokiu,motorolu itd...Potrebno ti je preko mobitela, ako imaš prijavljen internet,otici na sljedeću stranicu wap.mig33.com
ili
m.ebuddy.com
.Ako budeš skinuo mig33, gldaj da skineš v42, jer v43 neada ne može da se konektuje na server, beta verzija pa je dorađuju.
Sretno ti, nadam se da sam ti barem malo pomogao.

btw. ako nemaš prijavljen internet na fonu, za BH Mobile mrežu to činiš tako što na broj 061 11 00 pošalješ poruku PRIJAVA , a zatim informacije koje budu od tebe tražili.
Kada ti oni to potvrde da je sve tačno, i odrađeno kako treba, ti onda šalješ poruku na 061 867 000 sa tekstom POSTAVKE, te ti oni isporučuju spostavke konfigurisane prema potrebama tvog telefona.

Jarane udji na google preko mobitela kucaj download mig33 i izbacit ce ti prvi link odi tu skini mig instaliraj i mora da ti radi kako treba.preko compa ne mozes ubacit mig..poz
Udi sa svoga mobitela na ebuddy,idi na download i pisace ti da downlodujes ebuddy za svoju verziju mobitela,tako ti je najlakse 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.