Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Posao u inostranstvu?

88 pregleda · 2 odgovora · otvorena 02.01.2011. u 23:42

[color=green]Eselamu Alejkum Draga Braco i Sestre[/color]

Eh ovako da li neko mozda od vas ima koga da radi u Qatru , Dubaiju , Afganisthanu?

Ili mozda zna neku stranicu ili firmu koju bi mogao kontaktirati da idem tamo da radim..

Jer nema pritislo je sa svih strana treba se cupat , [color=red]HVALA SVIMA[/color]
To brate pokusaj naci u nekoj domacoj firmi ( gradjevinskoj ) jer vecinom nasi ljudi tamo rade ( mislim firme , ta tradcija je jos od prije rata , GP Bosna , Hidrogradnja , Vranica su tamo glave bile, znam jer je moj stari radio u Libiji par godina preko GP Bosne ) , a ako ces iskreno tesko ces uspjet , jer imaju i Arapi ljudi koji nemaju posla , prije ce zaposlit svog nego nekog iz druge zemlje. Da je tako lagano pobjec iz Bosne svi bi bjezali , i ako uspjednes bices fizicar , sto mozes bit i ovdje , traze se na sve strane
Medixon je napisao/la:
To brate pokusaj naci u nekoj domacoj firmi ( gradjevinskoj ) jer vecinom nasi ljudi tamo rade ( mislim firme , ta tradcija je jos od prije rata , GP Bosna , Hidrogradnja , Vranica su tamo glave bile, znam jer je moj stari radio u Libiji par godina preko GP Bosne ) , a ako ces iskreno tesko ces uspjet , jer imaju i Arapi ljudi koji nemaju posla , prije ce zaposlit svog nego nekog iz druge zemlje. Da je tako lagano pobjec iz Bosne svi bi bjezali , i ako uspjednes bices fizicar , sto mozes bit i ovdje , traze se na sve strane
A brate nema ni kod nas u Firmama da se radi

znaci sve sam obilazio , Plastika , Pilana , Gradjevina , svasta nesto

jednostavno ljudi ne traze nove radnike.

I ako hoce da primi novog radnika , trazi s' iskustvom minimalno 4 do 5 godina

Ne pruza se sansa mladim narastajima

Ovo su zadnje nade da se negdje na stranu ode , slao sam i par mailova nekim firmama ali ne znam jeli to sigurno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.