Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

REZOLUCIJA PROBLEM

92 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.01.2011. u 13:50

SRETNA NOVA SVIMA !!!!
Da predzem na stvar znaci imao sam xp normalno sve juce sam instalirao samo temu od win 7 i sve je uredu normalno radi e sad kad udzem u cs moja rezolucija skojom vazda igam 800x600
slika mi samo na pola ekrana to jest isto da si je uzeo i "gurnuo" u ljevo stranu znci nevidim ni ono "new game" "find server" etc,
kad prebacim na 2 rezoluciju bilo koju moze opet sve uredu al posto nisam navikao na te rezolucije nekako mi neobicno i volio bi da igram na 800x600 kao i uvjek probao sam sve podesit i na destopu i opcijama u csu al neide,ako neko pomogne bice i nagrada 8-)8-)
Desktop --> Desni klik --> schreenrez --> set na 800x600 (kada igras cs ili napravi u csu da igras na recomended rezolucij vidjeces imas tamo koja jereomnded rez)
U opcijama stavi Widescreen , ako nemas mogucnost to staviti , onda pronadji tipku Auto na monitoru , ako nemas ni to onda 100 % imas tipke na monitoru , udjes u Menu i podesajes jednostavno.

PS : To uradi kada si u CS-u
vembo je napisao/la:
Desktop --> Desni klik --> schreenrez --> set na 800x600 (kada igras cs ili napravi u csu da igras na recomended rezolucij vidjeces imas tamo koja jereomnded rez)
brate gdje ti je to schreenrez?
KenYYY je napisao/la:
brate gdje ti je to schreenrez?
ides desni klik pa 3 od kraja schreen rezolution otvoris to onda ides rezolution i tu promjenis tako je kod mene
vembo je napisao/la:
ides desni klik pa 3 od kraja schreen rezolution otvoris to onda ides rezolution i tu promjenis tako je kod mene
jbga nema to kod mene :$
Idi desni klik propertis nadji setings dole ce ti biti koju ces rezoluciju stavit stavi 800x600 pa udji u cs podesi na 800x600 valjda ce moci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.