Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ps2 piratske igre?

161 pregled · 7 odgovora · otvorena 02.01.2011. u 07:24

Dobro jutro intresuje me jel moguce igrati na nonchip playstation 2 piratske igre koje se skidaju sa torrenta etc. ili se mora ugraditi taj modchip ?

Citao sam nesto na netu da postoje neki software ali nisam bas dobro skontao pa ako ima neko da zna oko toga nek se javi ovde ili na msn - [email uklonjen]

dajem 200 bodova kao nagradu

hvala unapred
Jap , moguce je.Uglavnom , radim to kod sebe.Skinem preko torrenta , i sa jednim programom sprzim na cd.
Nitrox je napisao/la:
Jap , moguce je.Uglavnom , radim to kod sebe.Skinem preko torrenta , i sa jednim programom sprzim na cd.
Ajd na msn da mi objasnis ako moze
vLexinho je napisao/la:
Ajd na msn da mi objasnis ako moze
Koliko ja znam nema se tu sta . Skines igru i onaj onaj .iso file sprzis na cd i stavis najmanju brzinu kako se ne bi koji file preskocio i sl. Kad to uradis normala ubacis i igras. Tako sam ja radio
Neophyte je napisao/la:
Koliko ja znam nema se tu sta . Skines igru i onaj onaj .iso file sprzis na cd i stavis najmanju brzinu kako se ne bi koji file preskocio i sl. Kad to uradis normala ubacis i igras. Tako sam ja radio
To je tako ako imas modchip ugradjen..
Nitrox je napisao/la:
Broken ajde molim te posalji u inbox nacin za to
Eto kad vam nece on objasniti ja cu.

1) Odi na ps2iso.net
2)Nađi sekciju za download ps3 igrica. Izaberi koju hoces.
3)Nakon sto si odabrao, downloadaj sve dijelove, a zatim sve te dijelove isprzi na DVD ( samo DVD jer su sve igrice vecinom prevelike za CD).
4)Ubaci DVD u PS2 i pocni igrati.

P.S
Ako to ne bude radilo, onda ces morati chipovati PS2 ili koristiti MAGICSWAP.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.