Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Visual Style !

127 pregleda · 3 odgovora · otvorena 29.12.2010. u 01:46

Dobro večer Gaymeri i Gaymerice

Skinuo sam sebi "themu" za XP, sve je to bilo fino zapakovano i komplicirano . U .zip fajl mi je došao sad taj "Visual Style Theme" fajl kojeg neznam instalirati . Fontove sam instalirO i onaj shell folder fino postavo u windows/resources/themes/ime teme/shell .
Samo ta mala sitnica me sprečava da postavim temu, znači nemogu preko desktop/properties/appearance pa da izaberem. NemRe nema, ako ima dobra duša da pomogne neka izvoli
imo sam isti problem, al j**o ja svoju m***u jarane ako se mogu sjetit, znam da je bilo nesto sa resource hacker,om trebas zamijenit neke fajlove :O . . . idi na youtube ima 100% neki TUT . . .
mrkily je napisao/la:
imo sam isti problem, al j**o ja svoju m***u jarane ako se mogu sjetit, znam da je bilo nesto sa resource hacker,om trebas zamijenit neke fajlove :O . . . idi na youtube ima 100% neki TUT . . .
vjeruj momku zna

meni je pomogao uvijek kad sam s*ebo nešto na compu

btw gl
Skini ux patcher - download, pokreni patch i restartuj pc. Stavi taj folder od tvoje theme u windows-resource-themes i otvori file koji se zavrsava sa .msstyles, tad bi ti se trebo otvoriti prozor display properties-appereance sa nazivom te theme i ides apply. Ako se u folderu nalazi i file koji se zavrsava sa .theme onda ga izvadi iz tog foldera i posebno stavi u windows-resource-themes, i taj folder takodjer na tu istu lokaciju i pokreni .msstyle file. Nemas potrebe da instaliras fontove i ostalo sto dodje jer thema kad se pokrene automatski instalira te fontove i ostalo sta se nalazi u njenom folderu. I daj nam link te theme da ovako na slijepo ne pogadjamo gdje sta treba da ide.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.