Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS | 4hs dgl fragshow

187 pregleda · 14 odgovora · otvorena 27.12.2010. u 00:36

Ovo neki bug na deagle ima 7 / 0 metaka i reloada kad ono 7 / 35

ugl dobri headshotovi
Bash je napisao/la:
Ovo neki bug na deagle ima 7 / 0 metaka i reloada kad ono 7 / 35

ugl dobri headshotovi
Demo bug

tnx
dobar dobar

da se ovo jos uredit

Kilovi +1
A vidim svaki 2 3 dan dignes temu za neki tvoj "Movie". Ja ovo ne smatram moviem nikakvih ovo je meni samo neka scena Movie...

Bolje spoji 5 tih svojih inserata i napravi kako treba nesto

A sto se tice tvog rada, nemam rjeci radis dobro, samo to uradi i bice extra sve :]

Post dobio aplauz od miire

Da budem iskren. Fragovi su stvarno odlični i svaka čast na ovome, ali brate daj bogati promijenite više taj rock, stavi nešto bolje za poslušat a da se opet uklapa uz fragove.

- Slažem se sa BLAZZE-om oko "movie-a" . Nemoj brat odma objavljivat, već sačuvaj fragove i fino napraviš movie, a ovako džaba svijet gubi vrijeme . Ekstra edituješ i nadam se da ćes sljedeći put doći sa movie-em 1.5+ min

Post dobio aplauz od miire

HADEN je napisao/la:
Da budem iskren. Fragovi su stvarno odlični i svaka čast na ovome, ali brate daj bogati promijenite više taj rock, stavi nešto bolje za poslušat a da se opet uklapa uz fragove.

- Slažem se sa BLAZZE-om oko "movie-a" . Nemoj brat odma objavljivat, već sačuvaj fragove i fino napraviš movie, a ovako džaba svijet gubi vrijeme . Ekstra edituješ i nadam se da ćes sljedeći put doći sa movie-em 1.5+ min
Brate, da promijenim taj "rock" kako ti kazes, nemogu, jer to je moj stil editovanja. A ovo sto stavljam po 1 frag, to je samo fragshow, jer nemam mnogo vremena zbog skola, sad kad dodje raspust uradicu full movie
bioniC je napisao/la:
Brate, da promijenim taj "rock" kako ti kazes, nemogu, jer to je moj stil editovanja. A ovo sto stavljam po 1 frag, to je samo fragshow, jer nemam mnogo vremena zbog skola, sad kad dodje raspust uradicu full movie
Razumijem ja da ti imaš mnogo obaveza i svega toga, nitko tebe ne požuruje da ti u jednom danu napraviš čitav movie. Polako brate, u dvi sedmice ako treba. Dođeš fino iz škole uradiš eto 20sec movie-a i sutra opet. Malo po malo i doći će sve na svoje
HADEN je napisao/la:
Razumijem ja da ti imaš mnogo obaveza i svega toga, nitko tebe ne požuruje da ti u jednom danu napraviš čitav movie. Polako brate, u dvi sedmice ako treba. Dođeš fino iz škole uradiš eto 20sec movie-a i sutra opet. Malo po malo i doći će sve na svoje
Ma znam, ali sad kad imam vise slobodnog vremena, uradim movie, i vi cete prvi znati

PS miire daj mi aplauz :$ <3
KenYYY je napisao/la:
nije losh movi ali kao sto ostali kazu te muzike i to :S

eo ba jos bolji movi ko nije gledao nek uziva 8-)8-)

http://www.youtube.com/watch?v=WlgWGws9Cgw
Sta ti vidis u ovom moviu ?

Bukvalno ste poceli smarati sa ovim editom, ko vas pita za taj edit, momak je dosao da pokaze svoj trud a ne da ti pokazujes tudje radove ..
miire je napisao/la:
Sta ti vidis u ovom moviu ?

Bukvalno ste poceli smarati sa ovim editom, ko vas pita za taj edit, momak je dosao da pokaze svoj trud a ne da ti pokazujes tudje radove ..
ja nista protiv momka nisam rekao svaka njemu cast, samo sam htio pokazat dobar movi i to je to ..
Nisu losi kills all je los edit
KenYYY je napisao/la:
nije losh movi ali kao sto ostali kazu te muzike i to :S

eo ba jos bolji movi ko nije gledao nek uziva 8-)8-)

http://www.youtube.com/watch?v=WlgWGws9Cgw
Iskreno, ovo je veci FRAGSHOW* nego ovaj moji.

FRAGSHOW* - Video koje nema nikakvog edita, nego samo snimljen frag i ubacena muzika

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.