Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pomoc oko kupovine

78 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.12.2010. u 23:52

Sad sam evo naso da kupim steam za samo 3.99 $ ..

Sada me zanima da li moze da mi oni posalju to na kucnu adresu i da ja platim kada dodje, ili da odem u banku ili postu platim.. ??
Kupujem sa oficialne stranice Steam-a
Kupuje se kreditnom karticom. Šta će ti slat, ne kupuješ patike?! Imaš opciju da dobiješ podatke na mail, ili da odma dodaš igru na svoj steam account.
StealtH je napisao/la:
Kupuje se kreditnom karticom. Šta će ti slat, ne kupuješ patike?! Imaš opciju da dobiješ podatke na mail, ili da odma dodaš igru na svoj steam account.
otkud mi kartica
Zero10 je napisao/la:
otkud mi kartica :D
Kreditna kartica.

Btw. vidim da se ne razumijes oko toga, nemoj ni kupovat.

Bolje kupi od nekoga, bezveze ce ti blokirati STEAM maminu/babinu karticu, pa ce ti roditelji mislit da su im pare "same" nestale sa kartice itd.. NEMOJ !
da ti posalju stim na kucnu adresu :S to mozda cak noris moze i ekrema ti sumnjam
eldeeN je napisao/la:
Kreditna kartica.

Btw. vidim da se ne razumijes oko toga, nemoj ni kupovat.

Bolje kupi od nekoga, bezveze ce ti blokirati STEAM maminu/babinu karticu, pa ce ti roditelji mislit da su im pare "same" nestale sa kartice itd.. NEMOJ !
pa da li mogu preko banke/poste da uplatim (uplatnicom) ?
Zero10 je napisao/la:
pa da li mogu preko banke/poste da uplatim (uplatnicom) ?
Ne mozes,imas kreditnu karticu naruci sebi.Veoma jednostavno objasnice ti svako,preko banke nix
Tul3_Hz je napisao/la:
da ti posalju stim na kucnu adresu :S to mozda cak noris moze i ekrema ti sumnjam
Ajd ne se*ite puno stim poslat na kucnu adresu momak nije dobro informisan. Takodjer se prije Steam mogao kupit na CD-u nije nista pogresno rekao.
LenoX_ je napisao/la:
Ajd ne se*ite puno stim poslat na kucnu adresu momak nije dobro informisan. Takodjer se prije Steam mogao kupit na CD-u nije nista pogresno rekao.
Mogao u stasnetu jedino

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.