Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Steam vol.2

102 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.12.2010. u 20:28

Dobro vece radni gejmersu
Evo jedno brzo pitanje znaci pojeftinile igre na steamu pa reko da uzmem neku
E sad posto ja neam paypal uzet cu ili preko vise ili mastercard .
Sad me zanima sta ovdje moram popunit :

CARD NUMBER ( to znam unesem broj kartice onaj )
EXPIRATION DATE ( eh sta je to , sta tu moram unjet )
SECURITY CODE ( to nisam siguran bas pa et ao mi mozete i to reci ) .
Eto ko pomogne ako ostane sta na kartice imate neku malu igru od mene do 3 eurica .
security code ti je onaj broj sa druge strance kartice (zadnja 3 broja) https://www.stph.org/Content/Upload/AssetMgmt/Images/CVV2_CVC2.jpg
bitno je samo da uneses tacno ime , prezime ,adresu ,broj telefona , card number i mora raditi :D
a sta je ovo EXPIRATION DATE ?
expiration date ti pise na prednjoj strani kartice i samo napisi kako ti pise i na kartici npr kod mene 10/13 (month/year)
CARD NUMBER ( to znam unesem broj kartice onaj ): 423 423 243 535 Prvi broj
EXPIRATION DATE ( eh sta je to , sta tu moram unjet ) Kada istice kartica npr 12/2010
SECURITY CODE ( to nisam siguran bas pa et ao mi mozete i to reci ) .To je iza CCV broj tako nes 3-4 broja ima

Nagrada ne treba :D mozda nekada :P
UZI je napisao/la:
CARD NUMBER ( to znam unesem broj kartice onaj ): 423 423 243 535 Prvi broj
EXPIRATION DATE ( eh sta je to , sta tu moram unjet ) Kada istice kartica npr 12/2010
SECURITY CODE ( to nisam siguran bas pa et ao mi mozete i to reci ) .To je iza CCV broj tako nes 3-4 broja ima

Nagrada ne treba mozda nekada
Ma bice abd nekad neka small nego jos da pitam jesil ti kupovao i jel sigurno da ne skinu vise para sa kartice nego sto je igra ?
Hvala
Headmyster je napisao/la:
Ma bice abd nekad neka small nego jos da pitam jesil ti kupovao i jel sigurno da ne skinu vise para sa kartice nego sto je igra ?
Hvala
Ja sam kupovao BiteFight premium i travian i skidaju tacno koliko kazu
SECURITY CODE je trocifreni ( kod nego i cetvorocifreni) broj koji se nalazi na kraju ono koda od 16 cifara ( npr 4212 3123 2213 2311 pa onda dolazi SECURIT CODE 333).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.