Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS : Carbon pls read

428 pregleda · 0 odgovora · otvorena 10.11.2006. u 11:25

p00z ljudi.
Need for speed Carbon najnovije izdanje serijala undergrouna most wanteda. Najzanimljivij najdetaljniji ujedno i najlaksi dio. Igra je fenomenalna. Kazu da je nastavak Most Wanteda tako i ja mislim vraca se Cross ali ne kao policajac nego udruzen sa Darius najvecim rivalom. U igri osvajate polja kada osvojite sva polja jednog grada utrkivate se sa BOSS-om u igri je nadodan jedan novi Event canyon to je utrka u kojoj se utrkivate 2 puta prvi put polazite na 2 startnoj poziciji i morate biti sto blizi bossu kako bi se prikupili bodovi ako bossa prestignete odbrojava se 10 sekundi ako vas ponovo ne uspije uhvatit pobijedili ste. U igri ima 4 grada 4 bossa, kada dodjete do zadnjeg bossa "Dariusa" morate se utrkivati protiv 3 rivala koja ste prije pobijedili. Najbolje auto na igri je Audi Lemans R8 kojeg posjeduje Darius. Kada pobijedite sve bossove otkljucate jos 5 auta. EVO JA SAM IGRU PRESAO ZA 11 SATI, SADA PONOVNO PRELAZIM SA VOLANOM SA KOJIM JE TEZE IGRATI, ZANIMA ME NADODAJTE SVE STO IMATE NADODAT ZA OVU MALU RECENZIJU, ZA KOLKO STE VI IGRU PRESLI DA LI STE JE PRESLI, DA LI VAM JE ZANIMLJIVA, DA LI VAM JE TESKA... VRIJEDNO JE DA PRICAMO O OVAKO DOBROJ IGRI
evo ja sam na kraju imao 3 auta evo stavljam svoje najdraze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.