Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Mix - Upozorenja , novosti i pravila !

393 pregleda · 19 odgovora · otvorena 19.12.2010. u 21:41

Pozdrav.

Upozorenje :

Eh' ovako , kao što znate juče smo izabrali par novih administratora , svaki od njih je obećao da će dići najmanje 5 mixeva sedmično , međutim do sada ni jedan od njih nije digao niti jedan , ukoliko do subote neko od njih ne digne 5 mixeva admin će mu biti izbrisan .

Novosti :

- Od sad Steam ID-ove nećete pisati na temi , nego ćete steam id morati staviti u profil !
- Nakon što svi uđu na TeamSpeak , admin će razvrstati igrače u dvije ekipe !
- Admin koji digne najviše mixeva sedmično dobiva 100 bodova , a igrač 50.
- Ukinuti su BPS poeni , ukoliko neko izađe ili ne uploada demo automatski će dobiti ban na 7 dana.
- Mečevi će se igrati uz prisustvo HLTV-a.

Pravila :

- Obavezni ste ući na TeamSpeak .
- Svaki igrac na temu mora napisati .add ukoliko želi igrati mix .
- Na server ulaze osobe koje su se na temi prve .add (9 sa teme i pokretac teme )!
- Ukoliko se desi da igrač psuje, izađe sa mixa, ne "upload" demo dobija BAN !
- Na mixeve ulazite sa nickom kojim vam je i na portalu .
- Ukoliko je to neki drugi nick nemojte se žaliti kasnije što sam dobio kick ili nešto drugo !Tek kad krene live možete mjenjati nick !
- Ako izlazite sa mix-a nadjite zamjenu pa onda mozete izaci !
- Zamjena kada je ušla u odredjeni tim onda vi možete izaći sa servera !
- Svaki igrač koji igra ima pravo da čuva sajt koji hoće ili da ide na odredjenu stranu ! Ukoliko vama to smeta morate preći preko toga što znači nema pucanja na tu osobu , nema vrijedjanja itd.
- Strogo zabranjeno bilo kakvo prozivanje, psovanje, vrijedjanje na say ili team say!
- Zabranjeno dodavanje bilo koga preko svoga accounta ( npr. cinjenje usluge onome ko je gagovan na forumu i sl.)
- Demo morate upload u roku od 24 sata ! Ukoliko demo ne bude upload-ovan ide ban na 7 dana !

Lista Administratora

TeamSpeak3 podaci :

IP : 91.148.116.174
Port : 9987
Sobe :
Gamers.ba Mix #1
Gamers.ba Mix #2
pravedno

samo jedno pitanje

nije mi jasno ovo " ...a igrač 50 bodova."
knzWow je napisao/la:
pravedno

samo jedno pitanje

nije mi jasno ovo " ...a igrač 50 bodova."
Igrač koij odigra najviše mixeva.
Sve je to ok, fino
ali ne kontam zasto je "obavezan" Teamspeak ??
To ne postoji drugi vid komunikacije medju igracima.
Novosti :

- Od sad Steam ID-ove nećete pisati na temi , nego ćete steam id morati staviti u profil ! by yordo

eh sve je ok ... sam ovo me mal j**e ... sta u profil ? xD
Nova pravila su uredna, samo "- Od sad Steam ID-ove nećete pisati na temi , nego ćete steam id morati staviti u profil !" malo je glupo po meni.

Zanimljive?
anystrike je napisao/la:
Sve je to ok, fino
ali ne kontam zasto je "obavezan" Teamspeak ??
To ne postoji drugi vid komunikacije medju igracima.
Zato što se dešavalo da jedna ekipa bude na TS , a druga ne i onda ekipa koja je na TSu ima ogromnu prednost nad drugom ekipom ..

@ Mirza

http://pokit.etf.ba/get/?049b92ddd6b0dcd93b1a8355fe0db666.jpg

@ Nikola

Pa brate , nisu džaba iskodirali dio za Steam ID ...
yordan je napisao/la:
Zato što se dešavalo da jedna ekipa bude na TS , a druga ne i onda ekipa koja je na TSu ima ogromnu prednost nad drugom ekipom ..

@ Mirza

@ Nikola

Pa brate , nisu džaba iskodirali dio za Steam ID :) ...
Ma to sminka =), nego samo pravis dupli posao adminima.
Ovako bar nisam morao ulaziti na neciji profil da bi proverio da li je to taj momak, ili neko se add sa njegovog.

Znaci samo otezavas administaciji.

nvm :X
Ne sviđa mi se izlazak sa mixa - ban 7 dana s portala :S
Šta ako mi padne konekcija ? Ja kriv što je pala i dobijam ban ? Ma smješno mi je to malo
Pravila su jasna nema sta .
Malo mi je bedak sto je TS obavezan barem ovaj TS3 na 2 manje laga i to .....

Uvedite da svaki igrac sa mix-a ima pravo da uslika ako bilo koja osoba opsuje tipa da neki pro iz drzave i sire opsuje a da se niko ne usudi od admina da ga opomene i to ...
Jednostavno da pravila budu ista za sve a ne on ima medalju za 6 god , on igra za TEAM BIH , on je stariji bla bla nema toga pravila su za sve ista !

I da skinite meni admina sa mix-eva jer ne mogu igrati mix-eve zbog TS3 hf
Jos samo treba uvesti pravilo aplauza za sve one koji se .add na temu, tako ce mnogo vise njih igrati mix ... ali i bez toga, sa ts3 kao obaveznim dijelom g.ba mixa zainteresovanost je veca jer se bolje igra i manje se rundi prodaje tokom mixa. Cestitam novim adminima, a svima ostalima kao i sebi zelim vise srece drugi put

POz
Ja oko 6 digao mix, lamer i jos 9 igraca su mi svjedoci :***

http://gamers.ba/forum/1/127566/gamers-ba-mix-kgb-hosting-com/
yordan je napisao/la:

@ Mirza

@ Nikola

Pa brate , nisu džaba iskodirali dio za Steam ID ...
Skini mi block
elitewow je napisao/la:
Ne sviđa mi se izlazak sa mixa - ban 7 dana s portala :S
Šta ako mi padne konekcija ? Ja kriv što je pala i dobijam ban ? Ma smješno mi je to malo
Kada padne konekcija u konzoli pise "nick timed out", tako da se uvijek moze pogledati i slikati za dokaz da je uistinu pala ...
miirz4 je napisao/la:
Novosti :

- Od sad Steam ID-ove nećete pisati na temi , nego ćete steam id morati staviti u profil ! by yordo

eh sve je ok ... sam ovo me mal j**e ... sta u profil ? xD
Profil-Igre-Edit-SteamID...

OK !

Procitaco sve uredu ! Slazem se sa administracijom!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.