Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 200 bodova

[RQ] Logo + 100 bodova

384 pregleda · 4 odgovora · otvorena 18.12.2010. u 22:37

Evo fino sa bodovima...
Nisam ranije pravio ovakav zahtjev, pa se nadam da ćete shvatiti šta hoću.
Ne treba meni, jaran me zamolio da pokušam ovo uraditi, a pošto nisam neki pr0 u PS-u, vama ostavljam.
Koliko sam uspio shvatiti, pored ove prve slike, trebaju se napraviti još 2 slike, u kojim će ova žena držati sendvič, odnosno picu.
Sve ostalo treba ostati isto, uključujući i ovaj dim. Da sendvič i pica budu u istoj ovoj 'tirkiznoj' boji kao na slici.
Jako je važno, ko uradi biću mu jako zahvalan.
Možete naći neke slike pizze ili sendviče, samo treba da je fino uklopljena u sliku.
Evo slika:

Može i ova slika sendviča, ili bilo koja hrana koja se može držati u ruci, da se fino uklopi u sliku.
npr. može ovo umjesto gornje slike sendviča...

Rješenje
Zajebano je napraviti jer kao prvo ovaj sendvic ima zastitni znak, zeznuto je i isjeci treba dosta vremena tako cu ti probat nesto sutra napraviti jer mi je sada kasno. Biti ce edit a ti pokusaj od jarana uzet neku drugu sliku od sendvica.

edit:

Evo ti

Post dobio aplauz od smokan

Ako si mislio na nesto ovako :

Onda ce moc' ovdje ima jos da se doradi al eto ovo je za 5 minuta meni mrskog rezanja i brisanja djelova da bi se uklopili pa ako hoces nesto ovako moci ce sutra ujutru 

Ako ne jbg onda

I da ovo se sve moze jednostavno stavit u istu boju tako da je to najmanji problem....

lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.