Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Net send packet error: wsa...

430 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.04.2004. u 22:06

Pomoc!
Kad se pokusavam konektovati na bilo koji cs server jednostavno me izbaci skroz iz countera ; samo se pokaze prije toga poruka net send packet error: ws.... OS mi je XP pro, imam modem 56k a ostatak konfiguracije je ok. Zna li itko rjesenje ovog problema jer sam sretao jos korisnika sa ovim problemom Unaprijed hvala.
problem sa kanterom , reinstall
Nije problem sa kanterom i reinstalaciju sam probao i nije pomoglo...
hmm.....pokusaj sa kucanjem sljedecih komandi u konzolu :
cl_updaterate 10 cl_cmdrate 10 rate 3000 ....pokusaj sa ovim..i ja sam imao davno slican problem neznam jel isti...meni je to kuro podesio
E i ja sam ti imo taj problem i rijesio sam ga ovako:Kliknes desnom tipkom na oni ikunu od konekcije i odes na PROPERTIES pa onda kliknes na NETWORKING pa onda QoS Packet Shulder i to UNINSTALL.
Eto sada ce ti sigurno moci da radi CS jer je i mene to j****o
pozz
Pa kad se i ja hocu konektovat,i taman kad pise ono INITIALIZING AND DOWNLOADING men izbaci(pojavi mi se plavo...)pa resetujem racunar i9 slijedeci put je sve OK,probaj i ti to,a ako ti se ono i dalje bude pojavljivalo reinstaliraj cs.
ako nista od tog ne radilo...jednostavno obrish sistem i instaliras windows 98..the best
to je do ATI kartice 100%.

Ja sam imao isti problem.
idi na google i trazi cs ati patch.
Re:
--------------------------------------

BeAfraid

ako je ovo problem dodji do mene u klub imam ja da ti dam ovaj patch...
Re:

Mislim ad0 da nije do ATI-a...jer kod mene je ATI pa nisam imao taj problem...jer gogo-e.bug je tu majstor....

Re:
E i ja sam ti imo taj problem i rijesio sam ga ovako:Kliknes desnom tipkom na oni ikunu od konekcije i odes na PROPERTIES pa onda kliknes na NETWORKING pa onda QoS Packet Shulder i to UNINSTALL.
Eto sada ce ti sigurno moci da radi CS jer je i mene to j****o
pozz

Hvala na savjet sad je sve ok, samo sto mi laga nenormalno...

heh sto se laga tice tu ti nema lijeka jedino da uzmes bolju konekeciju
Eh ti bi sada i da igras cs i da ti nelaga i da imas dobar score i da neplacas racun za conn. i u svemu tome da ti neka treba sipu ckura dok igras C-S. Neide burazeru budi zahvalan na jednom.
Re:
Pa kad se i ja hocu konektovat,i taman kad pise ono INITIALIZING AND DOWNLOADING men izbaci(pojavi mi se plavo...)pa resetujem racunar i9 slijedeci put je sve OK,probaj i ti to,a ako ti se ono i dalje bude pojavljivalo reinstaliraj cs.

joj LoL-a!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.