Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

D

202 pregleda · 17 odgovora · otvorena 17.12.2010. u 19:58

Potrebni su mi driveri za ATI HD2400 Pro. Skidao sam mnoštvo drivera no niti jedan nije radio, izbaci mi error "package install fail" .
- Tko nađe drivere da su ispravni i da rade, dobiju ovo bodova!
Rješenje
Pokusaj sa Ati omega driverima jer podrzavaju i tvoju seriju: Download
codex je napisao/la:
Pokusaj sa Ati omega driverima jer podrzavaju i tvoju seriju: Download
Pokušao, neradi !
Jesi li siguran da ti je ispravna karta, meni je jednom crkla, ali moglo se uci u win, ali drivere nisam mogao install.
a linkove ti ne moram davati, Brick ti je dao sto treba...
Soviet je napisao/la:
Jesi li siguran da ti je ispravna karta, meni je jednom crkla, ali moglo se uci u win, ali drivere nisam mogao install.
a linkove ti ne moram davati, Brick ti je dao sto treba...
Radi 100%
- Našao drugi driver, ali sad piše kako nemože pronaći driver kombatibilan sa ovim hardwareom. Većina ATI korisnika ima sličan problem. U zadnje vrijeme ATI počeo sr*t
HADEN je napisao/la:
Radi 100%
- Našao drugi driver, ali sad piše kako nemože pronaći driver kombatibilan sa ovim hardwareom. Većina ATI korisnika ima sličan problem. U zadnje vrijeme ATI počeo sr*t
fino ti kazem:
Imao sam isti problem u kabinetu informatike,dao profesor da skinem drivere,ja skino al ono nista.
Zatim otisao u C: Program Files Ati
i izbrisao taj folder,restartovao komp i instalirao nove drivere i sve radilo kako treba
BR1cK je napisao/la:
fino ti kazem:
Imao sam isti problem u kabinetu informatike,dao profesor da skinem drivere,ja skino al ono nista.
Zatim otisao u C: Program Files Ati
i izbrisao taj folder,restartovao komp i instalirao nove drivere i sve radilo kako treba
Napisao sam ti već jednom, i neznam zašo ti moram ponavljati . Izbrisao sam sve, ali jednostavno neće da instalira !
HADEN je napisao/la:
Napisao sam ti već jednom, i neznam zašo ti moram ponavljati . Izbrisao sam sve, ali jednostavno neće da instalira !
nije do drivera garant
BR1cK je napisao/la:
nije do drivera garant
Momak, znam/vidim da želiš pomoč ali tvrdoglavost nikad nije pomogla, ako nemože traži neko drugo rješenje.
btw, dao sam mu program pomocu kojeg skida drivere pa ce mo vidjeti sta će biti.
http://www.uniblue.com/software/driverscanner/
Program za skidanje i instaliranje drajvera
Javi mi se za licencni kod.
GL
skile je napisao/la:
Momak, znam/vidim da želiš pomoč ali tvrdoglavost nikad nije pomogla, ako nemože traži neko drugo rješenje.
btw, dao sam mu program pomocu kojeg skida drivere pa ce mo vidjeti sta će biti.
OKe
jarane sve mu je to isto i taj driver agent skinut cemu isit driver i opet ce biti isti problem

i nije pomoč već je pomoć
VOLIM TE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.