Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

?

328 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.12.2010. u 17:33

Pitanje za one koje igraju nogomet u dvorani sali itd... Znaci do sada sam korsitio obicne patike za salu,a sada sam naletio na ove,djabe mi covjek daje 20eura nove kaze da su za sale da djabe nezalecem se kupujem na slijepo ako ko ima da zna eto

Ovo samo pitanje,znam da nije ovo mjesto,htio sam na sarajevo-x forumu,al mi nesalju ono odobrenje :/

ty
zasto ne ? :O

Nece ti kliziti , jer su ti djonovi extra , kupi neces se pokajat

@admini

dajte mu aplauz uradi mi je wallpaper , hvala :*
nameek je napisao/la:
zasto ne ? :O

Nece ti kliziti , jer su ti djonovi extra , kupi neces se pokajat

@admini

dajte mu aplauz uradi mi je wallpaper , hvala :*
Boston ftw +

@topic .

Kjute , kupi.
Džon je dobar, al' su tene ružne.
dr_house je napisao/la:
Sto ces sa ljubicastih tena?

Covjek ti uvaljuje zenske.
Ja koliko znam dosta igraca je i roze nosalo, tako da ako on uzme ove bas ce da se istice, nece ga prozvati pederom 100%

Tene, patike kako god hoces nisu lose, vidi se po konturama i savovima da su neke jace, za 20e nisu skupe
Jao kakve teme dižete.
lolo1612 je napisao/la:
Nasao sam novu stranicu bez registracije i bepslatno da skidas muziku i filmove pogledaj.... http://www.balkandownload.com DA PODJELIM SA SVIMA JER ZNAM DA VAS ZANIMA
Ideš mi na neku stvar sa ovim sranjima popišano dijete ! Zna svako naći je***i link da skine stvar koja mu se sviđa, ne treba mu još jedna wannabe balkanska warez stranica koja kopira stvari sa katz-a. Go away noob !
Ma i da nisu za sale za 20€ neces naci bolje ni na pijaci. A kvalitet se ne poze porediti. Uzimaj to brate.
evo ima godina i po od kako sam kupio UMBRO DIAMOND PRO patike (90KM),i sto se mene tice za sale ne trebaju nista bolje.
tebi ako se te svidjaju uzmi ih nisu skupe. 8-)
Ovakve patike idu na umjetnu travu. Ne onaj cilim, nego prava umjetna trava [ sa bobicama crnim i ostalo ]

- ali ovo je i ok na parketu sto se mene tice =D

uzmi.
miire je napisao/la:
Ovakve patike idu na umjetnu travu. Ne onaj cilim, nego prava umjetna trava [ sa bobicama crnim i ostalo ]

- ali ovo je i ok na parketu sto se mene tice =D

uzmi. ;)
ove patike ti nisu za parket, ovo ti je za umjetnu travu, ako igras na parketu bitan ti je sto tanji gumeni djon probaj naci diadorine ili asics jos bolje ako nadjes. to su ti najbolje patike za parketa.pusti te sminkerske patike gledaj da ti je udobnije za nogu a najbitnije ti je da gledas za zdravlje. losi djonovi mogu iskriviti nogu i tek si onda najebo.
Iskreno, ovo ti nisu patike za dvorane vec za atletsku stazu. Ali mogu posluziti u svakom slucaju
farekiller je napisao/la:
Iskreno, ovo ti nisu patike za dvorane vec za atletsku stazu. Ali mogu posluziti u svakom slucaju
e cuj ovog atleticara....nisu ovo sprinterice kramponke, ovo su tene za umjetnu travu, a mogu posluziti i u sali, samo sto kasnije mal zglobovi bole...
KilluminAti je napisao/la:
ove patike ti nisu za parket, ovo ti je za umjetnu travu, ako igras na parketu bitan ti je sto tanji gumeni djon probaj naci diadorine ili asics jos bolje ako nadjes. to su ti najbolje patike za parketa.pusti te sminkerske patike gledaj da ti je udobnije za nogu a najbitnije ti je da gledas za zdravlje. losi djonovi mogu iskriviti nogu i tek si onda najebo.
Da se na dovezem ,za parketa sale bilo sta osim umjetne trave ove nisu samo ti nabiju zuljeve :D
zabko je napisao/la:
e cuj ovog atleticara....nisu ovo sprinterice kramponke, ovo su tene za umjetnu travu, a mogu posluziti i u sali, samo sto kasnije mal zglobovi bole...
zna hase to najbolje...bio rezerva u vratniku .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.