Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Counter-Strike 1.8 Goiceasoft Studios

92 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.12.2010. u 13:15

ZZ.Sta ima.Ovo je nova verzija CS-a 1.6 ali je od drugog izdavaca(Goiceasoft Studios).Ako neko ima cs 1.8 naka napise sta misli o 1.8.Pozdrav9-)
To nije nova verzija cs-a, nego je to jednostavno patch neke tamo kompanije koja je uzela default cs i izmjenila skinove, spritove, sve osim gameplaya

Tako da ti je to normalni cs sa hrpom skinova i ostalih gluposti koji vam smanjuju fps
53m1r je napisao/la:
To nije nova verzija cs-a, nego je to jednostavno patch neke tamo kompanije koja je uzela default cs i izmjenila skinove, spritove, sve osim gameplaya :)

Tako da ti je to normalni cs sa hrpom skinova i ostalih gluposti koji vam smanjuju fps :)
Mislim bolja je grafika
Neprevazidjena verzija CS-a je 1.5. Najpopularnija 1.6, a sve ostalo golo g*vno! xD
53m1r je napisao/la:
To nije nova verzija cs-a, nego je to jednostavno patch neke tamo kompanije koja je uzela default cs i izmjenila skinove, spritove, sve osim gameplaya :)

Tako da ti je to normalni cs sa hrpom skinova i ostalih gluposti koji vam smanjuju fps :)
+1
MorgaN je napisao/la:
Neprevazidjena verzija CS-a je 1.5. Najpopularnija 1.6, a sve ostalo golo g*vno! xD
+1 !
Nije to novi CS, nego neko napravio neki patch glupi
mr_monster je napisao/la:
Mislim bolja je grafika
CS Se ne igra zbog grafike nego gameplaya takav kakav jeste pa se igra i dan danas i najpopularniji je.

Ako ti je stalo do grafike igraj brate black opsa
nije ovo nova nego je :
1."izasla" prosle godine
2. nije to nikakav novi cs nego sve iz cs : source..samo je mozda bolja grafika...
53m1r je napisao/la:
CS Se ne igra zbog grafike nego gameplaya takav kakav jeste pa se igra i dan danas i najpopularniji je.

Ako ti je stalo do grafike igraj brate black opsa :)
prekuco black ops,a znam za cs9-)
53m1r je napisao/la:

Ako ti je stalo do grafike igraj brate black opsa
Nije najpopularniji
R0x0r je napisao/la:
Nije najpopularniji ;)
Cs nije najpoznatiji FPS ?
nije los taj cs 1.8 imam ga ja ali ako mislis igrat cs igras cs 1,6.najjaci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.