Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

J

132 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.12.2010. u 19:55

Pozdrav ,
Gledao sam malo one rezolucije u CS-u , reko mozda mi se nesto i svidi i promjenim na 2 'iljade i nesto x nesto i zapadnem u probleme...
kada udjem u CS sve mi je crno , pojavi se nesto "Not optimum mode , Recommended mode : 1280x1024 60Hz .
Znaci ne mogu u cs uci da vratim rezoluciju , mijenjao sam rezoluciju monitora - nije pomoglo . Isto tako googlao , nasao nesto da upisem tamo u Find Target width length sta ja znam , nije ni to radilo, pa me zanima zna li neko od vas ?

Hvala unaprijed
desni klik na shortcut > target > i dodas na kraju -w640
-w640 = 640x480
-w800 = 800x600
itd. 
A da ga jednostavno reinstaliraš ?  

Ev' me, smijem se budalama poput tebe.
MAND4 je napisao/la:
A da ga jednostavno reinstaliraš ? :-X

Ev' me, smijem se budalama poput tebe.
Djesi pametni

@cheNga

Ljubi te majka , al' ne radi
Yanni je napisao/la:
Djesi pametni

@cheNga

Manda za tebe zivot izmislio 
@ TEMA rr cs 
Yanni je napisao/la:
Djesi pametni

@cheNga

onda probaj -freq 100 ako ti je crt ili -freq 75 ako je lcd i uz to dodaj -w640 ako ni ovo nemogne properties > compatibility > run in 640x480 video resolution
Sreca pa izmislise ovaj teamviever.Moze lock & trash .
Imo mi je jaran isti problem i isto su mu govorili da reinstal cs ali nista se ne dobije ! 
desni klik na shortcut > target >
-w640 = 640x480
itd stavljas kako ti odgovara 
valjda vidite da je covjek napisao da ne radi taj qrac sa w640 itd. trebao si otici na ikonu csa > desni klik properties > i na kraju dodati "-window" da ti pokrene cs u window modu i onda samo promjenis rezoluciju i uklonis to iz propertiesa i pokrenut ce ti cs na toj rezoluciji koju si stavio  cus.
nighty1zhe je napisao/la:
valjda vidite da je covjek napisao da ne radi taj qrac sa w640 itd. trebao si otici na ikonu csa > desni klik properties > i na kraju dodati "-window" da ti pokrene cs u window modu i onda samo promjenis rezoluciju i uklonis to iz propertiesa i pokrenut ce ti cs na toj rezoluciji koju si stavio  cus.
zna nightyz sve, ljubi ga bab0 ' ! xD
H3L1uM je napisao/la:
zna nightyz sve, ljubi ga bab0 ' ! xD
♥ 
nighty1zhe je napisao/la:
vidi malog 
♥ :F

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.