Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call of Duty 4 LAN Tournament 5na5 @ GAMEWOOD

549 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.12.2010. u 17:46

Pozdrav ljudi,

otvaram temu da vidim imal raje zainteresovane za LAN turnir u CoD4.

Nedavno smo pravili tur u CS-u, pa su igrači CoD-a pitali za nešto slično.

Eto pišite, da vidimo imal išta od toga :)

Pozz.

PS. ADMIN Ako može u zanimljive.
Sto da ne ?
Volio bi da se odrzi turnir u Sa .
Samo ne znam kako da level namjestimo S:
vrabaCC je napisao/la:
Sto da ne ?
sto bih pravio lvl ako bi se puco pro mod ?
gdje nemas lvla
vrabaCC je napisao/la:
Sto da ne ?
Promod se igra na lanovima

Mi (Terrorecon) smo uvijek za, idemo gdje god da je lan, tako ne brinite za nasu ekipicu
xpallyy je napisao/la:
Samo popravite raspored Racunara i sve 5 <3 :)
šta fali raspoedu računara ?
ADibISi je napisao/la:
Gore na spratu 4 + 1 nigdje veze , zguraj te monitore malo stavite centralne dole i napravit' ce te mjesto za jos jedan comp u redu ne mozes igrati onako :/
ADibISi je napisao/la:
Imam ja COD ekipu, igramo @ LAN nekad' =DD

- pa et', dochu ja sa nekom newbie ekipom
Obavezno promod.
Meni momak sto radi u gamewoodu rece da bi se igrao hardcore..
Ne dolazi u obzir , promod , promod i samo promod

Naravno da smo za , ekipa tu.

Obec'o sam momku iz gamewooda da cu mu otic pokazat sta je promod , ali nemam bas vremena

caopoz.
xpallyy je napisao/la:
Gore na spratu 4 + 1 nigdje veze , zguraj te monitore malo stavite centralne dole i napravit' ce te mjesto za jos jedan comp u redu ne mozes igrati onako :/
Mogu ja buraz da montiram u onaj red 5 kompova, nije problem, računari su onako postavljeni radi komocije, ali može stati 5 hladno i da ne bude prevelika gužvara :D
Ako to raja hoće, nije frka;)

Što se tiče ProMod-a, nije frka, već je instaliran na kompove...
Trainee je napisao/la:
Obavezno promod.
Meni momak sto radi u gamewoodu rece da bi se igrao hardcore..
Ne dolazi u obzir , promod , promod i samo promod

Naravno da smo za , ekipa tu.

Obec'o sam momku iz gamewooda da cu mu otic pokazat sta je promod , ali nemam bas vremena

caopoz.
Kakav hardcore, gubi se svaki smisao igre. Fino napisati pravila kako i sta, popraviti raspored racunara ako vec nije kako treba. 5 racunara u liniji treba biti, tako za obje strane.
prEy_ je napisao/la:
Kakav hardcore, gubi se svaki smisao igre. Fino napisati pravila kako i sta, popraviti raspored racunara ako vec nije kako treba. 5 racunara u liniji treba biti, tako za obje strane.
GameWood igraona je predobro napravljena. Ima dole 5 kompjutera i na spratu 5 kompjutera.

Prije nije bio dobar raspored, ali kad smo dosli na turnir, dole su lijepo poredali u liniji 5, dok je gore bili 4 + 1 pored.

- ako ne dodjem sa nekom newbie ekipom, docu da gledam =DD
miire je napisao/la:
GameWood igraona je predobro napravljena. Ima dole 5 kompjutera i na spratu 5 kompjutera.

Prije nije bio dobar raspored, ali kad smo dosli na turnir, dole su lijepo poredali u liniji 5, dok je gore bili 4 + 1 pored.

- ako ne dodjem sa nekom newbie ekipom, docu da gledam =DD
Hvala na informaciji, nisam bio dole, al' cuo sam da nije losa igraona

Ma ne vrijedi dolaziti ako ne budu neke solidne nagrade.
Adibisi, ako je rijesen problem lagga na ostalim racunarima osim ona tri gore onda sto da ne, napravite turnir :)
prEy_ je napisao/la:
Promod se igra na lanovima :-X

Mi (Terrorecon) smo uvijek za, idemo gdje god da je lan, tako ne brinite za nasu ekipicu :-*
Hard core je zakon .Volio bi pro mode al da je hard core ,al ne moze :/
zorrk je napisao/la:
Adibisi, ako je rijesen problem lagga na ostalim racunarima osim ona tri gore onda sto da ne, napravite turnir :)
Problem riješen davnih dana, oboreni sistemi i povučeni driveri nanovo. Šiba ko ludo na svih 10 kompova. ;) Tj. šiba dobro na svim, manje više zavisi od kompa do kompa, na nekom fps ide do 250, a na ona 3 od 100...
ADibISi je napisao/la:
Problem riješen davnih dana, oboreni sistemi i povučeni driveri nanovo. Šiba ko ludo na svih 10 kompova. ;) Tj. šiba dobro na svim, manje više zavisi od kompa do kompa, na nekom fps ide do 250, a na ona 3 od 100...
E to mi se swidja :) Ako je tako, pravite turnir skupice se raje sretno.9-)
beris10 je napisao/la:
KAd ce to biti od prilike?
Kad se prijavi dovoljan broj ekipa :) Ako se prijavi dovoljan broj ekipa, pošto izgleda nema mnogo igrača i ekipa CoD 4
ADibISi je napisao/la:
Kad se prijavi dovoljan broj ekipa Ako se prijavi dovoljan broj ekipa, pošto izgleda nema mnogo igrača i ekipa CoD 4
Ima nego vecina igra public, i pcw-ove. U BiH su samo dva CoD4 tima koja igraju CB i ESL. Terrorecon i REPLAY. Vjeruj meni moze se skupiti solidan broj ljudi, samo vecina ih ne zna za g.ba, tako da bi bilo pametno staviti reklamu i na druge sajtove.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.