Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

Bira tv :D (daljinski)

156 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.12.2010. u 17:30

Pozdrav svima.
Imam ovaj tv "bira digital control multi sistem st 2198" ali nikako nmg na netu da je nadjem ni sliku ni nista-ali mi tv i nije toliko vazan koliko i daljinski .Nema nidje da se kupi a tv isto plazma samo sto je guzlat.Ovo gore su vam sve informacije o tv-u.Ko mi nadje sliku daljinskog naravno sa linkom i svime skupa dobice ovo nehs bodova.Sretno

Hvalla.Cao

p.S u net klubu sam tako da necu moci dugo biti.
Lijepo odeš u neki Tehno market i kupiš obični daljinski i odneseš ga u servis ili daš nekom da ti ga "kodira" (naštima kako već) i to je to. Jedino ako imaš još garanciju oni će ti dati novi :)
Oziris je napisao/la:
Lijepo odeš u neki Tehno market i kupiš obični daljinski i odneseš ga u servis ili daš nekom da ti ga "kodira" (naštima kako već) i to je to. Jedino ako imaš još garanciju oni će ti dati novi :)
Procitaj temu jos jedanput.Trazim samo sliku kako izgleda.Ne gdje,se ima kupiti :D.
dem0 je napisao/la:
Procitaj temu jos jedanput.Trazim samo sliku kako izgleda.Ne gdje,se ima kupiti :D.
Pročitao sam ali teško da će ti iko naći sliku daljinskog.
Bira baš i nije popularna marka tako da...
Oziris je napisao/la:
Pročitao sam ali teško da će ti iko naći sliku daljinskog.
Bira baš i nije popularna marka tako da...
Jbg znam kako je.A svijuti bili tebi dopizdilo da stalno moras da sklocas ono sranje na tv-u kad oces da prebacis neki kanal :D
kupis univerzalni daljinski
Kupis univerzalni daljinski , i ja sad imam na tw-u univerzalni jer sam ovaj od tw-a orginal slomio
Samo ukucas sifru dođe ti u upustvu kad kupis i to je to radi
Isto plazma al guzlat

Kupi univerzalni - pilot
Tako sam ja imao tv, na njemu nista nije pisalo osim "orion" a nije bilo daljinskog, isprobao sam jedno 20 univerznalnih i ni jedan nije mogo, i onda odnesem majstoru, on nadje neki daljinski sad sta je uradio nezz al et
TRL je napisao/la:
kupis univerzalni daljinski
Ne moze univerzalni daljinski za biru
Pokusavao
Zao mi je niko nije pokusao da pomogne.Nazalost ja nisam trazio gdje mogu da kupim to. al eto.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.