Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rift game

119 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.12.2010. u 23:52

Dobra vecer svima

eo ovako nez dali neko zna ili nezna za ovu noviji igricu Rift beta (www.riftgame.com) ali ja i drug smo je otkrili i krenuli da je isprobamo.Zbavili beta keyeve regali se i sve to sto treba medjutim problem nam je skinuti igricu nemozemo naci download igre.

Pa eto gore sam vam dao link te igrice pa ako neko nadje neka mi javi ovde ili na pm pls hitno nam je.

Hvala svima molim administraciju nek ostane tema dok ne nabavim odg...

sve najbolje 8-)
How do I download the beta if I’m invited to a beta event?

Once you’ve been invited to a RIFT beta event, you must log in to your Trion Worlds account and agree to the Terms of Use, License, and Non-Disclosure Agreement (EULA). After accepting the EULA, a link to download the RIFT patcher will be available in your account. You will also receive instructions via email

Ako imas acc i dobio si betu, logas se i imas link za download i posalju ti u mailu kako da DL igricu
Mr_THQ je napisao/la:
How do I download the beta if I’m invited to a beta event?

Once you’ve been invited to a RIFT beta event, you must log in to your Trion Worlds account and agree to the Terms of Use, License, and Non-Disclosure Agreement (EULA). After accepting the EULA, a link to download the RIFT patcher will be available in your account. You will also receive instructions via email

Ako imas acc i dobio si betu, logas se i imas link za download i posalju ti u mailu kako da DL igricu
ty man nista onda ipak cemo sacekat taj event :*
ako sam dobro skontao, igra ce se morati kupiti - nije free to play

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.