Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ajde DJ-evi :)

161 pregled · 9 odgovora · otvorena 11.12.2010. u 23:32

Znači ovako , kao što na mixeti usklađuješ 1 deck sa 2 deckom pomoću toga što je na zvučnicima jedna pjesma a na slušama druga pjesma i onda kad naštimaš na slušama puštaš na zvučnike.

Eh sad ja nemam mixetu a volio bi ako mogu nekako priključiti oboje i da na virtual dj-u prebacujem :)
Mixetu sa kompjuterom vrlo tesko mozes ubaciti... Mozes je prikljuciti ali radit ce ti jedan kanal jer da bi ti radila 2 kanala moras imati 2 zvucne za 2 kanala. Jedan kabal naprijed jedan nazad. Jedino ako ti je usb mixeta? Onda bi se dalo uskladiti je sa vdjom, imas tutorijala na netu milion za to... pogledaj na yt. ali za ono gore sam siguran
ma mos mixetu lako sa kompom spojit i da ti radi sve kako treba jer mixete imaju zvucnu karticu, a kao sto kazes da nemas mixetu a htio bi tu nesto prebacivat slusat ovo ono treba ti jos jedna zvucna na usb prikljucis i negdje bi valjda onda trebo namjestit input outout sound 1,2...
Ama nemam mixetu , joj ja kad pišem teme niko me ne razumije nemam mixetu a želim da mogu da u isto vrijeme puštam 2 pjesme jednu na slušama drugu na zvučnicima i kakva je to usb zvučna :)
ma sve zavisi kakvu hoces zvnucnu, ali otprilike ti obicna izgleda kao i obicni mali usb samo sto na drugom kraju imas da ustekas input(zvucnik ili slusalice) i output za mikrofon
Prodajem komplet DJ opremu Pioneer + Sony sluse
4100 KM....

Danas svi naki DJ-evi. Nema sine kod nas kruha od tog. Lopatu u ruke, na mjesalicu! XD
MorgaN je napisao/la:
4100 KM....

Danas svi naki DJ-evi. Nema sine kod nas kruha od tog. Lopatu u ruke, na mjesalicu! XD
+1

Post dobio šamar od mirofa

MorgaN je napisao/la:
4100 KM....

:D

+0

Post dobio šamar od mirofa

MorgaN je napisao/la:
4100 KM....

slažem se drug DJ Po programima. Prelaza ta braćo. el eto neka sebi svak nadje neku aktivaciju ko ovi " MI " cs-a
Najakse ti je da kupis dj controler sa zvucnom i prikopcas na comp i opicis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.