Sigurno ste svi igrali igru mafia 2 , stvarno okej igra , i imam samo jedno pitanje u vezi nje ,da li se ikome desilo da udje u igru i u igri crno bijelo sve sa blinkanjem j amislim crvene boje , stvarno nezgodan problem pa ako iko zna kako ga rijesiti volio bi da mi kaze. Hvala puno !
Diskusija
Mafia 2 problem
51 pregled · 5 odgovora · otvorena 11.12.2010. u 15:49
Sto se tice igre ,igra je prejaka .Od dobre price do odlicne grafike .Problem koji se javlja kod tebe je sigurno do graficke .Probaj updateovati drivere od graficke .Vidi da ti se ne pregrijava graficka
Nisam bas shvatio probelm .Jel mislis kad igras igru i odjednom ti dolazi crveno kao da si ranjen i trosi ti se hp ? Ako je do toga ,to znaci da moras otici kuci da spavas jer si zavrsio misiju .Meni se to desavalo .Poslije misije nemoj puno ostajati ;D
Nisam bas shvatio probelm .Jel mislis kad igras igru i odjednom ti dolazi crveno kao da si ranjen i trosi ti se hp ? Ako je do toga ,to znaci da moras otici kuci da spavas jer si zavrsio misiju .Meni se to desavalo .Poslije misije nemoj puno ostajati ;D
To sto ti se pojavljuje je do graficke . Kao sto ti je rekao frajer skini drivere za graficku ili ti se graficka pregrijava . A ako nije to imao sam ja isti problem kod nba da mi se ne vidi parket zato sto graficka ne moze podrzat igru
Tako da ni kod tebe mozda graficka ne moze da podrzi igru .
Tako da ni kod tebe mozda graficka ne moze da podrzi igru .
vrabaCC je napisao/la:
Sto se tice igre ,igra je prejaka .Od dobre price do odlicne grafike .Problem koji se javlja kod tebe je sigurno do graficke .Probaj updateovati drivere od graficke .Vidi da ti se ne pregrijava graficka
@ontopic : Koju graficku imas?
AdOx_v12 je napisao/la:
Igra i grafika = nemam rijeci. Kraj = sranje zivo. Znaci drugi glavni lik je odveden, i navodno bit ce ubijen. Preglupo.
Extra igra,ali kao sto ti i ostali kazu igra je prekratka desetak sati eto 12 i puf kraj
btw. koja ti je grafa skini drivere za nju i to je to.
btw. koja ti je grafa skini drivere za nju i to je to.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.