Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Regional Language

77 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.12.2010. u 10:30

Posto zurim, mozda sam fulio forum al' hajd nebitno, onaj, npr kad gledam film, ubacim prijevod, medjutim slova poput ( č, ć, š, dž, uglavnom sa kvacicama ) ne prikazuju se. Sad, do cega je to, jel' do prijevoda il'do languega neznam...

I da napomenem da mi je u control panelu ---> regional lenguage sve najmjesteno na bosnian tako da ?

Ako neko zna neku soluciju za ovaj problem nek se javi :)
.srt / .sub file nije UTF-8 encoded.
Msm da je to uobicajan problem i ja sam jednom se nasao u slicnoj situaciji gdje slova č ć š ž dž ne prikazuje i onda desifruj sta je rekao . btw msm da nije do tebe nego to je tako
Jason je napisao/la:
.srt / .sub file nije UTF-8 encoded.
wtf ?
GaMeR_ExQ je napisao/la:
wtf ?
Treba ti č,ć,đ,š,dž, font pack .. Imao sam to prije ali sam zaboravio kako se zove font .. Edit cu ako nadjem
Nema ti regional options nikakve veze s tim. Otvori prevod preko notepad-a, idi replace i ta slova zamijeni sa c, dj, dz kako već hoćeš. Najjednostavnije je.
voLume je napisao/la:
Nema ti regional options nikakve veze s tim. Otvori prevod preko notepad-a, idi replace i ta slova zamijeni sa c, dj, dz kako već hoćeš. Najjednostavnije je.
hvala, ako nista makar znam koje slovo treba, hvala puno :D, a sta da uradim ako je prijevod 3-4 sekunde ubrzan ? reproduciram film preko divix playera
GaMeR_ExQ je napisao/la:
hvala, ako nista makar znam koje slovo treba, hvala puno , a sta da uradim ako je prijevod 3-4 sekunde ubrzan ? reproduciram film preko divix playera
Ne znam za divx, ako ti nije mrsko skini GOM player i prevod ubrzavaj i usporavaj na tipkama gdje se nalaze tačka i zarez (, .)
Tačka za ubrzavanje, a zarez za usporavanje prevoda.
GaMeR_ExQ je napisao/la:
hvala, ako nista makar znam koje slovo treba, hvala puno , a sta da uradim ako je prijevod 3-4 sekunde ubrzan ? reproduciram film preko divix playera
BSplayer ctrl + <- i ctrl + ->

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.