Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Stan za Novu godinu

318 pregleda · 14 odgovora · otvorena 07.12.2010. u 02:04

Prije svega želio bih da čestitam svim Muslimanima novu Hidžretsku godinu

Eh, sjećam se da je bilo ovakvih tema i za prošlu godinu, pa sigurno ima vas koji ste iznajmljivali stanove za novu. Dakle trebaju mi neke informacije kako se kreću cijene, za ta neka 2 dana, 31.12. i 01.01.

I ako imate neke kontakt brojeve ljudi koji iznajmljuju, da znate da nije rezervisano već.

Unaprijed se zahvaljujem.
Jedna preporuka, stan mozes naci preko superoglasa.ba, market.ba, pik.ba ( kao sto vec znate, mnogi). Ali kada se budes javljao na oglas nemoj govorit da ti stan treba samo ta 2 dana i nemoj govorit da ces pravit festu ili slicno, jer ti niko nece iznajmiti stan jer logicno pravit ce te dar mar XD 9-)
Dosao na gamers.ba da trazis da ti neko kaze gdje ima stan ?

E svasta... ja sam jedva nasao na bjelavama i na vratniku al sad ne znam kolko ce nas biti tacno jer je jedan manji jedan veci, to cu znati sve do 20 25 pa ako ne nadjes nista do tad kontakiraj me
Ovako

Više ti se isplati da uzmeš 10 dana prije nego na sam dan nove godine jer će ti onda lupiti cijenu lupam 300 km za ta dva dana a ovako u pola manje
dagga je napisao/la:
Dosao na gamers.ba da trazis da ti neko kaze gdje ima stan ?

E svasta... ja sam jedva nasao na bjelavama i na vratniku al sad ne znam kolko ce nas biti tacno jer je jedan manji jedan veci, to cu znati sve do 20 25 pa ako ne nadjes nista do tad kontakiraj me
Možda baš neki član izdaje stan, ili ima jarana i tako to.

Ugl ako ne skontam ništa do tad, javiću se Hvala.
minimalkid je napisao/la:
Jedna preporuka, stan mozes naci preko superoglasa.ba, market.ba, pik.ba ( kao sto vec znate, mnogi). Ali kada se budes javljao na oglas nemoj govorit da ti stan treba samo ta 2 dana i nemoj govorit da ces pravit festu ili slicno, jer ti niko nece iznajmiti stan jer logicno pravit ce te dar mar XD 9-)
@nemoj govorit da ces pravit festu ili slicno

ne neće niko znat da će on novu godinu slavit :r
Nedy je napisao/la:

Bolidu procitaj moj post opet pa onda seri, da uzme stan 10 dana unaprijed + sto ce ga doci manje para + sto nece znat da on nece ostat ni dana poslije nove ;) .
Ja nemam para za stan pa cu vjerovatno s jaranima slavit na ulici :*
pa valjda ti od nekog jarana starci idu negdjje ako ne
onda na ulici ko klosari i svi ostali
stan ti niko nece htjet dati samo na 1-2 dana
minimalkid je napisao/la:
Bolidu procitaj moj post opet pa onda seri, da uzme stan 10 dana unaprijed + sto ce ga doci manje para + sto nece znat da on nece ostat ni dana poslije nove ;) .
To može tako zajebat talenta kao što si ti.
Bolid ti nena.
Nedy je napisao/la:
Bolid ti nena.
hahaha,tako je nedy
Nedy je napisao/la:
Bolid ti nena.
Ko si jbno ti i ko ti je dao pravo da ti nekoga vrijedjas ?

Cujemo se za 7 dana... A vidim li jos jedan slican post, neces vise koristiti taj acc.

Nicija nije do zore trajla ! (Osim moje) !
nera_f je napisao/la:
Ko si jbno ti i ko ti je dao pravo da ti nekoga vrijedjas ?

Cujemo se za 7 dana... A vidim li jos jedan slican post, neces vise koristiti taj acc.

Nicija nije do zore trajla ! (Osim moje) !
I moje. Nekad tamo!

Dao bih svoj stan u Banjaluci, ali mi trebas obecati da ce u njemu biti vise zenskih, nego muskaraca!
Nedy je napisao/la:

wahahhahaha

ma ja ono neofirno 2 dana za novu godinu :D whahhaha

A dje si ti naso pitati imal ko stan ^^ OMG
pored tolko oglasa :D

GL u trazenju, mada ti je najbolje da zaglavite na nekoj pijanci i uvalite se nekom :D
ja i raja smo uzimali pred prosle , i niko nam nije htio dat na 1-2 dana...
(jedino ako nekog dobro znas,i da ti vjeruje , pod uslovom da mu neces demolirat stan)
i nas 10 skontalo 1 sprat kuce na vracama :D 350km

svi po 35 keka ZA CITAV MJESEC znaci ludilo

:D

ne zaljecite se to za 1-2 dana... uzmite mjesec

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.