Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS mesta na mapama

168 pregleda · 8 odgovora · otvorena 06.12.2010. u 15:59

Moze li neko molim vas da mi objasni sva mesta na mapi
DE_INFERNO ali detaljno ja znam sve osnovno tipa "mali mid,kuca,mid...itd" ali mi treba sve detaljno za sutra...

Hvala unapred
Ideš iz T baze, kreneš prema rupi, dođeš do malog pijeska, kreneš prema banani, kako ideš pogledaš u get right i uđeš u džep, onda uđeš na a site, i uđeš u sk, zatim kreneš prema ct bazi, kreneš prema linku ali se vratiš u biblioteku i provjeriš mali pjesak, ali primjetiš da ti je lik kod nindze, ali ti je i u velikom pjesku i u window room, i tako zagineš.
Ides iz Ct baze i onda skocis e ovako "hop" i onda se popenjes kroz kutije e onda ides kroz kucu, vidis imal ti ikog dole u rupi e onda sidjes tu vidis imal ti okog onda ponovo sve ides kroz kucu e onda ides kroz kucu ubijes sto mozes e onda ides po mapi ..:D
Evo nesto malo jasnije :

chuky je napisao/la:
Evo nesto malo jasnije :

svaka cast cukii
AZA je napisao/la:
Ideš iz T baze, kreneš prema rupi, dođeš do malog pijeska, kreneš prema banani, kako ideš pogledaš u get right i uđeš u džep, onda uđeš na a site, i uđeš u sk, zatim kreneš prema ct bazi, kreneš prema linku ali se vratiš u biblioteku i provjeriš mali pjesak, ali primjetiš da ti je lik kod nindze, ali ti je i u velikom pjesku i u window room, i tako zagineš. :D
aza brate i ti pocetnicima zakomplikujes zivot :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.