Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

2 pitanja

128 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.12.2010. u 10:29

1.Pozz raja kada upalim racunar ovo mi se upali

znali neko kako da to sklonim

2. skino sam jucer cod7 kliknem na new game pojavi mi se neki video i zastopa :S
konfiguraciju mozete vidjeti na mom profilu
ko pomogne ne gine mu 40 boba od mene toliko poz
1 . Mislim da ti izbacije kao opasnost taj system32 . To je najopasniji folder i najvise je podlozan sakupljanju virusa pa te zato upozorava tj. virusi Skeniraj comp od virusa i vidi
2 . Msm da ti konfiguracija ne moze podrzat igru
simbaaaaaaaa je napisao/la:
1 . Mislim da ti izbacije kao opasnost taj system32 . To je najopasniji folder i najvise je podlozan sakupljanju virusa pa te zato upozorava tj. virusi :) Skeniraj comp od virusa i vidi :P
2 . Msm da ti konfiguracija ne moze podrzat igru ;)
aj suti
konfa mu komotno moze podrzati CoD7
eto odi na profil BR1cK i vidi njegovo smeće, igrali smo ga na 1024*768 na Normal detaljima,a u njega je proc 20x jači :D
1. kratko i jasno: system32 folder problems i takodjer pokušaj da uradiš sljedeće: start, run, msconfig i pogledaj ako ima /L:ENG jer je to radi SoundBlaster Audigy ako imaš kojim slučajem, ako postoji, nadji registry fixer da ti fixa.
2. što se coda tiče, mislim da bi ta mašina bila više nego dovoljna da ga runna, može biti da dolazi sa konfliktom u vezi pojedinih software i sl. jedino što mi pada jeste da nemaš virusa ili da reinstalliraš (ali nevjerujem da bi to pomoglo) i može biti da ti isto taj registry radi kojeg ti izbacuje system 32 folder string, causa da pravi problem igrica i slično

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.