Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Child Control

150 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.12.2010. u 14:22

Ukratko...Stara mi je stavila Child Control na 3h dnevno...znali ko kakav program ili kako da joj hackujem mail samo da ga skinem ?
Vjerovatno postoji razlog, ovisniče :P :P :P

a na čemu je to, na fb?? :D
noBru je napisao/la:
Vjerovatno postoji razlog, ovisniče

a na čemu je to, na fb??
http://www.salfeld.com/software/parentalcontrol/index.html
Ne ulazim na fb mozda jednom mjesecno da pregledam poruke it to je to...ma paranoicna je na ocjene...ako dobijem 2 ili 3 odma 7 dana mi skine komp al onda ja odem kod daidze sve to nadoknadim
CameLoT je napisao/la:
Ne ulazim na fb mozda jednom mjesecno da pregledam poruke it to je to...ma paranoicna je na ocjene...ako dobijem 2 ili 3 odma 7 dana mi skine komp al onda ja odem kod daidze sve to nadoknadim
lol u koju skolu ides pa panicari kad 3 dobijes?
matrixxx je napisao/la:
lol u koju skolu ides pa panicari kad 3 dobijes?
mora da ide u specijalnu kada se zali na takve ocijene. meni je trica banja brate :D
salih_dela je napisao/la:
mora da ide u specijalnu kada se zali na takve ocijene. meni je trica banja brate :D
+1
upravo tako.... dobijem 3 koda sam dobio 10....:) mora da je neka zesce zae*ana skola
Mozes bit sretan sto imas takvu majku i sto je koliko vidim upucena oko PC-a, sve cestitke. Poslusaj je jer je u pravu, 3h sasvim dovoljno.
Mama ti je onda informaticki lik nadji gdje je stavila, najvjerojatnije je stavila na stranicu routera (192.168.1.1 bi trebalo biti) ii tamo namjesti.
A druga stvar. I meni je 3 super ocjena, ali u gimn u kakvu idem, nema 3, mora biti 5 jbg :
Heheh ja sam isto imao 3-4 zavisi u skoli...Idem na fax super ide..Znaci nie bitna srednja skola vec kako ti dalje razmisljas...Drugim rijecima e*o skolu:D
Kakve generacije, 3 im drama dobra ocjena

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.