Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Windows 7 sound problem

118 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.12.2010. u 16:17

Jucer sam instalirao win 7 i ne mogu da rijesim problem oko zvuka,pustim u wma ili yt na mixeru pise da zvuk ide ali se ne cuje :D

Trazio sam odg po forumu ali nisam jos nasao pravi odg.Pise da su mi zadnji driveri instalirani.

Hvala unaprijed
- Ako slušaš na slušalice onda ih probaj prodrmat malo ;]
Nie do drivera..Do tvojih zvucnika/slusalica je...Vidi na centralnoj dal si dobro ukljucio...Toe jedina solucia...;)
To ti je piece of cake ...

Samo ti je bitno da uključiš update i da je komp na netu .... i sve se samo napravi .... ako odeš u DeviceManager i uradiš update drivera za zvuk .... znači glavni ti je net ...

NIJE_BITNO je napisao/la:
To ti je piece of cake ...

Samo ti je bitno da uključiš update i da je komp na netu .... i sve se samo napravi .... ako odeš u DeviceManager i uradiš update drivera za zvuk .... znači glavni ti je net ...

;)
Nisi ga dobro skontao...Kaze da mu ide zvuk i sve normala, da mu fali driver pisalo bi mu a posto je 7ica u pitanju svi driveri se odmah instal i nema potrebe da vrsi apdejt na netu...Do sluski ili zvucnika ovisno sto koristi je problem...Moze biti da ti je crkao izlaz iz centralne ili woofera ovisno od toga sto koristis kao sredstvo ili posrednika na sto slusas muziku...:)
Razz0r je napisao/la:
Nisi ga dobro skontao...Kaze da mu ide zvuk i sve normala, da mu fali driver pisalo bi mu a posto je 7ica u pitanju svi driveri se odmah instal i nema potrebe da vrsi apdejt na netu...Do sluski ili zvucnika ovisno sto koristi je problem...Moze biti da ti je crkao izlaz iz centralne ili woofera ovisno od toga sto koristis kao sredstvo ili posrednika na sto slusas muziku...:)
Uozbilji se covjece,pa nisam rtd ;)
udji u control panel i nadji gdje ti je zvuk vidi da li je sve pojacano do kraja i vidi da ti nije postavljeno na "mute".A ako to ne radi onda su ti zvucnici pokvareni ili su ti sluse pokvarene , ovisno na cemu slusas !
natu je napisao/la:
Uozbilji se covjece,pa nisam rtd ;)
Nigdje ne vidim post gdje sam ti napisao da si rtrd...Samo zelim pomoci i svajetujem...;)
Razz0r je napisao/la:
Nigdje ne vidim post gdje sam ti napisao da si rtrd...Samo zelim pomoci i svajetujem...;)
Ali takav problem bi se prepoznao,ovo je nesto ozbiljnije i trazim konkretan odgovor.

@ dzeno. o da,sigurno je to problem.Na xp-u jucer sve normala radilo danas na win 7 ne radi ;)
natu je napisao/la:
Ali takav problem bi se prepoznao,ovo je nesto ozbiljnije i trazim konkretan odgovor.

@ dzeno. o da,sigurno je to problem.Na xp-u jucer sve normala radilo danas na win 7 ne radi ;)
Nez tebra ako su drajveri ispravni,ako si sve pojacao i nie mute i rade ti sluse/zvucnici stae problem...:D
Bas me zanima ko ce ti dat taj konk.odgovor
brate ija sam se tako patio par dana na kraju dole u centralnoj nisam bio dobro ukljucio sve kablove u pogresnu boju sam stavio 1 kabal i nece provjeri to fino sve :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.