Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 200 bodova

Forum Design

367 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.12.2010. u 22:52

Pozdrav,

treba mi neko ko ce mi uraditi jedan gaming forum... Nudim sve svoje bodove ili novac koji cu vam poslati na racun ili kako vam odgovara... Konkurs je otvoren, sve detalje cu dati onome koga izaberem do tada... pauza

I molim samo da se ozbiljni forumasi javljaju a ne oni sto znaju upisat na forummation ime i template i gotov forum

Forum ima host i domenu sto znaci da nije free

Sve sto trebate napisati za prijavu jeste:

Ime, Prezime:
Neki forumi koje ste dosad radili:
Kontakt:
ja radim design evo primer www.reborn-hq.com
www.urban-enterijer.tk
www.emaxcnc.com

to sam ja radio

msn: [email uklonjen]
www.gamers.ba/profil/Jason

probaj se dogovorit s covjekom

neces se pokajati
Ime, Prezime: Edin Omerbegovic
Neki forumi koje ste dosad radili: Samo "dizajn" al jos je nedovrsen Slika
Kontakt: [email uklonjen]
Mogu ti ja drama sajt napraviti.Css , html , upload + domena ' al se više mora platit'.

@ Edit:Ili ako hoćeš za ovih 200 bodova ; sajt forum enter site =DD'
~ Ime, Prezime: Semir Niksic
Neki forumi koje ste dosad radili:http://www.mys.ba/
Kontakt:[email uklonjen]

~ Nisam siguran za ovog momka ali njemu se javi , pa se vi dogovorite
Pozdrav.

Nisam nikakav webdizajner ali moram malo offtopica, mozda pomogne.

Kako nije jasno ovim sto zele "kopiju" gamersa/gaming forum, da je to previse za gejmere. Jeli dovoljan gamers.ba i jos stotine kopija istog?
Jel lakse da nesto unikatno odradis? www.secerlook.com

Eto ti jedan naziv, onako tu da se sve nalazi. Kao jedan tip svastare... Kani se gaminga, nemas nista od toga.

U slucaju, da ignoriras ovo, evo sta ces dobiti. Naci ces nekog da ti napravi, tada ces otvoriti temu i reklamirati ovdje. Registrovace ti se clanovi koji su i ovdje (zasto gledati duplo?!), ako je neko ovdje spammer biti ce i tamo, ako neko daje ovdje pametne komentare davace i tamo. Tesko cete uzeti titulu gamers.ba kao 10. najposjecenijoj stranici u BiH, 1. gaming stranica po posjecenosti gamera.

Eto malo, PIS UNUTRA, PIS VANI, U HODNIKU... gdje god hoces *:
trQ je napisao/la:
Pozdrav.

Kako nije jasno ovim sto zele "kopiju" gamersa/gaming forum, da je to previse za gejmere. Jeli dovoljan gamers.ba i jos stotine kopija istog?

Eto ti jedan naziv, onako tu da se sve nalazi. Kao jedan tip svastare... Kani se gaminga, nemas nista od toga.

U slucaju, da ignoriras ovo, evo sta ces dobiti. Naci ces nekog da ti napravi, tada ces otvoriti temu i reklamirati ovdje. Registrovace ti se clanovi koji su i ovdje (zasto gledati duplo?!), ako je neko ovdje spammer biti ce i tamo, ako neko daje ovdje pametne komentare davace i tamo. Tesko cete uzeti titulu gamers.ba kao 10. najposjecenijoj stranici u BiH, 1. gaming stranica po posjecenosti gamera.

Prvo procitaj malo bolje temu prije nego sto se pocnes pravit pametan ... Ja sam napisao da mi treba forum za COMMUNITY ! Sta pricas bolan ? Sta to znaci da MILF,Clarion,BlaBla,... i svi ostali communityiji trebaju izbrisat svoj forum zato sto postoji g.ba ? Ccc
"treba mi neko ko ce mi uraditi jedan gaming forum..."

Vjerovatno ne kontas...
trQ je napisao/la:
Pozdrav.

et sad si ti faca

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.