Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

wow ~ patch wat ever

52 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.12.2010. u 21:07

Selam momcovi eo skino sam nakav normala wow u pitanju je ovo:

E sad koja expanzija je ovo i sta trebam još koje još expanzije . . .

Lich of the king . .

Burning Crosadge !

Koja prva imal kakve veze , imao sam prije wow shara na mi je sa drugog kompa i nisam imao dodira s patchovanje pa ako može objašnjenje kako dalje poslije ove slike sto sam postavio

TY > LOCK > TRASH > aplauz miretu !
World Of Warcraft > World Of Warcraft Burning Crussade > World Of Warcraft Lich King > Cataclysm [ ako igras na org ]

Ako igras na private, skini do 3.5.5a patch [12345]

Post dobio aplauz od 100kaa

miire je napisao/la:
World Of Warcraft > World Of Warcraft Burning Crussade > World Of Warcraft Lich King > Cataclysm [ ako igras na org ]

Ako igras na private, skini do 3.5.5a patch [12345]
Nisi đabe sa dbr ♥

aplauz > zahvalan sam ti

otprilike kolko ce mi trebat za te patcheve
sandervandoorn je napisao/la:
Nisi đabe sa dbr ♥

aplauz > zahvalan sam ti

otprilike kolko ce mi trebat za te patcheve
haha ♥.

Meni pao sistem, moram ponovo skinut' sve patcheve. Sve ukupno bez Cataclysm je 20GB =DD

Znaci WoW, Burning Crussade i Lich king + Svi patchevi = 20GIGA

Tako da, ako si FLAT dobro'e
miire je napisao/la:

Ako igras na private, skini do 3.5.5a patch [12345] ;)
A ako hocu igrat na privat skidam samo wow pa onda pach 3.5.5a netreba skiadat wow burning c i ostale gluposti je tako?
RAZOR_7 je napisao/la:
A ako hocu igrat na privat skidam samo wow pa onda pach 3.5.5a netreba skiadat wow burning c i ostale gluposti je tako?
Ne! Na kojem god privatnom serveru igraš trebaš WoW,Burning Crusade,WOTLK i patch koji zahtjeva taj server. Osim ako nećeš da igraš onaj WoW gdje je ograničenje 60 lvl ili Burning Crusade. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.