Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hvalaa

244 pregleda · 14 odgovora · otvorena 30.11.2010. u 20:17

Povukao sam svoje sumnje , hvala .
Ako ima acc ovdje izvinjavam mu se , takođe idem da se izvinem tamo .

http://www.youtube.com/watch?v=33kuD_yTRCw
Ovako maca ovo ti je demoncekov movie ili ti ga mucin Muca je predobar lik sa munetom (storm raiderom ) a ne nekim denisom i lik je jedan od najboljih igraca jkj comunitija tako da wh ofo ono pada u vodu samo si se mogao ti isfurat niko drugi
Ne vjerujem, mada je moguce. Ne prati kroz zidove, ali ima dobar reflex i dobar je aimer!
Ovi tabanaju okolo k'o ludi, sve je ovo moguce izvesti uz pomoc slusalica!
Ovdje se ne može vidjet WH bez pravog busted movie. Ovo ustvari nije busted movie nego mini clip o igracu tj. fragovima. kada bi se radio pravo busted movie onda bi se moglo nešto komentarisati!
ofirno jest kad na videu nema ingame sounda, a kada gledas demo vjerovatno se sve cuje tako da je sve opravdano :) momak ima dobar reflex kao sto morgan rece :)
sve je moguce :)
Momak nema wh to je DeMoNcEk onaj sa JKJ tako nekako igrao sam sa likom par puta vrhuska igracina aimer

WH se iskljucuje u tom slucaju

;);)
Nema bolan ovaj, igrao sam jedno vrijeme na jkj.

btw. strašan klip.
neke stvari su mi sumnjive, ali rafal sa M4A1 je umjetnost i znam iz iskustva da je ono skill ne cheat.
Muamer 'dmN' B. je jedan od boljih igrača sa kojima sam se imao priliku i uzivo upoznati. Takođe, Munever (storm_raider) je decko sa mnogo iskustva i igranja CSa. Muamer nema wh na ovome movie-u kao i inace i ustaljeni je igrac JKJ community-a. Ti si vjerovatno pomislio na ove rupe, crno sto se vidi kada gleda kroz zidove, a taj efekat u CSu postizes tako sto kucas 'gl_polyoffset' u konzolu.

Kakav bolan cheat ?

Po što vidim da ne znaš koje taj lik i ne znaš kako igra. Valjda si shvatio sa prijašnjim komentarima da je lik jedan od boljih igrača Jedite kod joa servera. Takođe, bio je admina na istom. Tako slijedeći put kad optužiš nekog, budi siguran u to.
Na 1:25 kako je znapo da je onaj lik dole ???
Mislim da je lik ima WH.
Bosanski fury?
Momak je odličan, prejaki refleksi.
Ne bi rekao sa sigurnošću da je WH, prije bi rekao da dečko ima skill.
Nema wh 100000000% To mi je kolega admin s JKJ2, igramo 2-3 godine zajedno i puba i mixeve i CWove.
Cist 100%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.