Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

sennheiser cable

219 pregleda · 4 odgovora · otvorena 04.11.2006. u 23:05

Prekinuo sam kabal od slusalica, sada vas pitam da li se ovaj kabal moze kupiti i u BiH? Jel' mi treba bas sennheiserov kabal ili mozda moze neki univerzalni. Pomagajte
evo slika kabla, ukoliko ste vidjeli da postoji slican ili isti obratite paznju na krajeve.
http://www.slibe.com/image/f31b68ed-159251-jpg/
prekinuo si kabal ... sjajno .... koje sennheiser ??
uvjek imas opciju da nadjes nekoga da ti to fino zalemi (+ ako moze da ti stavi potenciometar tu da se ne dr**s sa izoliranim odvratnim kablicem )
Nov kabal ti kosta 120KM imao sam ja frku sa slusalicama HD265 isti je kabal, ma belaj pravi, samo sreca pa sam skontao gdje je riknulo i malo skratio. Moze se popraviti ako ti nisu dzekovi otisli. Otidji do nekog servisera da ti on to popravi(zasto: u slucaju da ti rastavi slusalicu niti ili zice debljine 0.2mm ko vlasi kose idu od zvucnika do prikljucka) to da ti neko lemi od havera ne isplati se vako ako ti on zezne trazi mu odstetu. Dovoljan je mali trzaj da se ta zica prekine. Tako ako ovja u servisu prihvati se posla mozes ga izlevatiti. Ako trebas jos kakvih savjeta ili pitanja javi mi na pm.
tesko da ce to neko od ovih nasih "majstora" moci popraviti, ali u svakom slucaju otidji kod onog koji bude imao "lemilicu na zrak", on ti to jedino moze zalemiti
Ima meni komsija je pravio par slusalica bez zezancije covjek radi bash extra i to je bilo ono Philips neke pa Sennheiser isto tako koje sam ukro negdje al et ovim sam sredan
Plantronics Dsp500

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.