Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Opca uplatnica

84 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.11.2010. u 22:04

Zdravo , dragi gameri , izvinjavam se sto postam novu temu za ovo , ali ne mogu naci za ovaj problem rjesenje na googlu , naime zelio bih uplatiti preko uplatnice( iz BIH ) nekome pare u srbiju na devizni racun , da li je to moguce i ako jeste kolika je naknada ?
Hvala!
Morate obojica imati devizni racun.Otidji do banke i raspitaj se
ta osoba kojoj saljes treba ti dat ziroracun, i s njim dodjes u banku u kojoj zelis uplatiti, dadnes ziroracun na salteru i sve ostalo ti oni objasne, nikakvo mudro slovo... sto se tice naknade, ja sam slao u Raiffeisen banci, kod njih naknade nema...ja sam slao u bih lovu nije bilo, sto se tice deviza moze bit da uzimaju nesto al to ti je u vrh glave 2 marke
KilluminAti je napisao/la:
ta osoba kojoj saljes treba ti dat ziroracun, i s njim dodjes u banku u kojoj zelis uplatiti, dadnes ziroracun na salteru i sve ostalo ti oni objasne, nikakvo mudro slovo... sto se tice naknade, ja sam slao u Raiffeisen banci, kod njih naknade nema...ja sam slao u bih lovu nije bilo, sto se tice deviza moze bit da uzimaju nesto al to ti je u vrh glave 2 marke
Da to znam kako ide kad ima ziroracun ali me zanima ako on ima samo devizni racun , ima li neka druga opcija osim placanja sistemom : moj devizni-njegov devizni racun ?
Je*********l je napisao/la:
Da to znam kako ide kad ima ziroracun ali me zanima ako on ima samo devizni racun , ima li neka druga opcija osim placanja sistemom : moj devizni-njegov devizni racun ?
tebi bola netreba devizni samo njemu koji ti mora dati, ili putem western uniona, mozes i tako brze je i bolje nema naknada niti icega... najbolje ti je otic u banku i sve ce ti pojasnit...bolje ti je nego da ti ja sad sve objasnjavam sta kako.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.