Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 100 bodova

Pomogao

263 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.11.2010. u 18:09

Decko mi je poslao postom cd sa dreamweaverom i flashom jer nisam imao limita za download i dogovor je bio 100 boba.

Zahvaljujem
Neka ti je on pomogao al tebi slijedi ban xD a i njemu ako se sjecam pravila 8-)
qround je napisao/la:
Neka ti je on pomogao al tebi slijedi ban xD a i njemu ako se sjecam pravila 8-)
Dakle, to se vise na g.ba ne smije ni nagraditi osoba koja ti pomogne? Zanimljivo bgm 
Justice je napisao/la:
Dakle, to se vise na g.ba ne smije ni nagraditi osoba koja ti pomogne? Zanimljivo bgm 
Vecina koja je tako nagradjivali tj slali bodove bili su banovani na 7 dana . Ispravi me ako grijesim

Hvala, Ćao

NE CITIRAJ !
qround je napisao/la:
Vecina koja je tako nagradjivali tj slali bodove bili su banovani na 7 dana . Ispravi me ako grijesim

Hvala, Ćao

NE CITIRAJ !
E bas hocu, samo iz tog razloga sto me iskreno i ne zanima hocu li biti banovan na 7 dana jer na g.ba nisam usao ima skoro godina, tako da nezz ta nova 'pravila' ja imam pravo nagraditi onoga ko meni pomogne i niko mi to nece zabraniti pa ni sama administracija (bez uvrede decki i cure).

Btw Justice je, bio sam odsutan dosta vremena i ovo ne znaci da se vracam vec je samo momak htio ovo kao nagradu a ne novac.

Toliko

lock, ako je moguce

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.