Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem sa pokretanjem igre

128 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.11.2010. u 17:14

Kad instaliram igricu,ne mogu da je krekujem-odnosno ne znam kako da izvedem instrukciju -Copy the cracked content from the SKIDROW folder on the DVD
to the main installation folder and overwrite- Pomagajte drugovi..hocu da se ubijem!
Ja ne znam da li se ti zezas, ali evo objasnit cu ti :D.

-Udjes u folder koji se zove Skidrow (ovo nadjes na DVD-u)
-zatim selektujes cijeli njegov sadrzaj
-pritisne CTRL+C(pritsnes crtl i dok ga drzis pritsnes C)
-nakon toga, odes i nadjes folder u kojem se nalazi igrica i udjes u njega (ovo nadjes na HDD-u ili ti ga hard disku :D)
- pritisnes CTRL+V i ukoliko te pita da li zelis kopirati te fajlove preko onih kojji se nalaze u tom folderu klinki YES :).
Nadi folder pod nazivom SKIDROW i odatle programcic kopiraj tam de si igru instaliro u sytem c.Udi u system c program files nadi igru udi u folder i sa skidrowa sto ima program pastiraj ga u igricu...PM me ao imas problema
Ubaci CD,desni klik-open,nađi folder crack na CDu i otvori ga,zatim označi file(ove) koji se nalaze u folderu i kopiraj ih u Cili gdje ti je već sistem) Skidrow,odnosno tamo gdje je instalirana igrica.
Hvala jarani,uspjeo sam krekovati Black ops! Igrica je vrh! Pozdrav.
ima probel u vezi ove igre (instalirao sam je ali kda je pokrenem pise mi ovo "The program can't start because d3dx9_43.dll is missing from yor computer.Try reinstalling program to fix this problem." i dole button ok ) ako neko zna neka mi pomogne
hvala unaprijed
:D
tosu moras skinut direct x 9.0 jer ocito imas stariju verziju...
ja pokrenem igru ali imam problem kada dodjem na level vietnam, pocne igra ali na monitoru samo crno, ima ton ali slike nema. planirao sam da negdje na netu nadjem save fajlove pa da preskocim taj level. ako neko zna sta je tu najpametnije uraditi neka napse. pozdrav...
I JA IMAM PROBLEM SA POKRETANJEM IGRE DANAS MOGU DA JE POKRENEM A SUTRA NE SAMO MI PISE NESTO A TO NEMOGU DA PROCITAM EWO SLIKE POGLEDAJTE I POMOZITE AKO MOZETE
Jedna od olaksica kada trazite folder instalirane igrice (trenutno koju zelite Crack-ovati) je da desnim klikom kliknete na ikonu koja se stvorila na desktopu od te igrice. Kada se otvori prozor nadjite dugme propertis i kliknite na njega. Ponovo ce se otvoriti prozor na kojem se nalazi dugme Find Target koje ce ti tagodjer kliknuti. Tada ce racunar sam pronaci mjesto u kojem se instalirala ta igrica.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.